Foto 1: Vakantiehuis Hogeweg 90//Elfenpad 8 Burgh-Haamstede Zeeland Foto 2: Vakantiehuis Hogeweg 90//Elfenpad 8 Burgh-Haamstede Zeeland Foto 3: Vakantiehuis Hogeweg 90//Elfenpad 8 Burgh-Haamstede Zeeland
Aan de rand van de Zeepeduinen ligt op Duinrand Oost, verscholen tussen het groen, onze met zorg ingerichte ruime gezellige stenen bungalow met veel privacy en parkeerplaats voor twee auto’s. Uw huisdier is welkom.

Vanuit de woonkamer (met houtkachel) kom je door de openslaande deuren in de besloten zonnige tuin met gazon, heesters, rozen, vaste en wilde planten, kruiden en een parasolboom voor wat schaduw.

Met zijn drie slaapkamers en twee badkamers is het huis geschikt voor zes personen. Het is van alle gemakken voorzien: wifi, cv, vaatwasser, koel-vrieskast, wasmachine, combi-oven, twee barbecues, rookoven.

Graag beantwoorden we eventuele vragen. De sleutel wordt u door ons persoonlijk overhandigd.

*

Een prachtig stukje rust, midden in de natuur.

Oppervlakte ruim 550 m2. Eigen parkeerplaats voor twee auto’s bij de bungalow.
Tafels, ligstoelen, parasol, alsmede diverse strandbenodigdheden, bolderwagen, spelletjes, boeken, barbecue enz. zijn aanwezig.

Rustig gelegen, aan de rand van natuurgebied, in directe omgeving van bos en duin. Via een duinovergang, na ca. twintig minuten lopen, komt u aan een van de mooiste stranden van Zeeland (met blauwe vlag!). Als u in de andere richting loopt, ook zo’n twintig minuten, komt u in het dorp Burgh, waar o.a. diverse winkels en restaurants zijn.
Op vijf minuten lopen vindt u een restaurant waar warme maaltijden, broodjes, frites en snacks te verkrijgen zijn en waar men fietsen verhuurt.

Het aangrenzende, grandioze natuurgebied, de ‘Domeinen en Zeepeduinen’, heeft wandel-, fiets-, cross-, en ruiterpaden, dus voor elk wat wils.

De wisseldag is altijd vrijdag. Vertrek uiterlijk om 16.00 uur en arriveren vanaf 19.00 uur of in overleg.

Als u besluit te boeken, dan graag aangeven of u linnengoed wenst en of we kinderbedje(s) en/of hondenmand klaar moeten zetten.

De bungalow kan het gehele jaar door gebruikt worden, dus ook in de wintermaanden. Prachtig als je door de besneeuwde lanen wandelt. Wat een rust, wat een ruimte en wat een mooie uitzichten en fotogenieke plekjes. Zeer geliefd voor de late nazomer, kerst, oud en nieuw, en het vroege voorjaar als er van alles aan het uitbotten is.

Graag tot ziens op onze locatie Hogeweg 90 // Elfenpad 8, Burgh-Haamstede (Schouwen-Duiveland - Westerschouwen).


Voorzieningen
Maximaal aantal personen: 6
Totale woonoppervlakte: 90 m²
Oppervlakte tuin/terras: 395 m²
Grootte woonkamer: 30 m²
Aantal slaapkamers: 3
Aantal toiletten: 2
Aantal fietsen: 0