Foto 1: Vakantiehuis Hogeweg 90//Elfenpad 8 Burgh-Haamstede Zeeland Foto 2: Vakantiehuis Hogeweg 90//Elfenpad 8 Burgh-Haamstede Zeeland Foto 3: Vakantiehuis Hogeweg 90//Elfenpad 8 Burgh-Haamstede Zeeland
  Gastenboek    

Manfred Fransen (09-08-2020)
Ria wij hebben weer erg genoten in jou huisje en we kijken er alweer naar uit naar het volgende jaar.
Fokke en Joke Glastra van Loon (16-08-2018)
Een heerlijke vakantie gehad in dit gezellige en comfortabele vakantiehuis, van alle gemakken voorzien. Ook heel geschikt voor onze twee honden door de volledig afgesloten tuin en de uitlaatmogelijkheid direct achter het park. Ligging van het huis was zeer naar wens: niet ver van het strand en een prima uitvalsbasis voor verdere uitstapjes. Mooie omgeving voor wie Zeeland wil ontdekken. Wij hebben ervan genoten.
Fam Krijgsman (18-06-2018)
2 heerlijke weken in Ria’s huisje doorgebracht, wat een zalig plekje vlak bij een prachtig natuurgebied en wat heeft onze hond genoten, zeker voor herhaling vatbaar.
Familie Nicolai (13-05-2018)
Wederom het huisje bezocht van 04 tot 11 mei, wat een heerlijke vakantie. De weergoden waren ons goed gezind. De prachtige tuin stond volop in bloei :)
Het huisje is goed onderhouden en alles aanwezig. Wij komen al enkele jaren met veel plezier op deze mooie plek, een echte aanrader.

Met vriendelijke groet,
Familie Nicolai

Louis en Ida Nabben (15-07-2017)
Een echte aanrader voor ieder die houd van luxe,rust en vrijheid geeft deze locatie .
Alle gemakken voor de mens zijn er aanwezig en honden kunnen ook heerlijk vertoeven in afgesloten tuin. Met 100 mtr lopen kom je op prima uitlaat losloop gebied .Je bent hier ECHT op vakantie met de luxe van thuis is onze ervaring. Adres blijft dan ook in ons bestand staan voor eventuele herhaling .

Ingrid en Berry Verboom (08-07-2017)
Prima verblijf gehad in deze ruime en mooie vakantiebungalow, die van alle gemakken voorzien is. Plek is rustig en goede uitvalsbasis voor strand en dorp. De tuin is fantastisch en perfect voor de hond. Ook als je wat slechter ter been bent is dit een comfortabel vakantiehuis.
We hebben een fijne week gehad en komen graag nog eens terug.

Marion en Kees de Jongh (04-10-2016)
Hallo Ria,
Fijne vakantie gehad in jullie vakantiehuis,ook idiaal voor onze hondjes.
Alles was aanwezig en altijd prachtig weer in Zeeland
Misschien tot volgend jaar

Frans en Marjo Visser (21-08-2016)
Voor het eerst in Burgh Haamstede, heel goed bevallen. Het huisje, zeg maar gerust huis was werkelijk heerlijk om in te vertoeven. Van alle comfort voorzien en een heerlijk besloten tuin waar je lekker in kunt zonnen. Wij hadden onze hond mee die zich er helemaal op haar gemak voelde. Beslist voor herhaling vatbaar!
Erwin en Marja Schuijl (10-07-2016)
Wij zijn net terug van het Elfenpad en we hebben er een heerlijke tijd gehad, wij zijn al eerder geweest
dus het was een beetje thuiskomen.het huisje is van alle gemakken voorzien en de tuin is heerlijk ruim.
De omgeving nodigt uit om lekker te fietsen en wandelen, strand op loopafstand.
Wij komen zeker weer terug.

Familie Nicolai (03-07-2016)
Begin mei zijn wij een weekje op deze heerlijke plek geweest. Een prachtige omgeving met uitgestrekte stranden en weelderige duinen. Het zat qua weer ook erg mee ~20C, onze winterhuid was aardig geschroeid :). Het huisje is erg fijn en van alle gemakken voorzien. De tuin is tevens heerlijk om te vertoeven met heel de dag zon en lekker ruim. Een echte aanrader!

Met vriendelijke groeten,
Familie Nicolai

Mia van Loon (28-06-2016)
We hebben een geslaagd weekend beleefd in Zeeland. Jouw huisje en tuin waren
een ideale locatie voor de wandelingen die we wilden maken: duinen, bos en
strand... Meer moest dat niet zijn. We hebben genoten van een deugddoend
verblijf.
Misschien wel voor herhaling vatbaar!