Foto 1: Vakantiehuis Hogeweg 90//Elfenpad 8 Burgh-Haamstede Zeeland Foto 2: Vakantiehuis Hogeweg 90//Elfenpad 8 Burgh-Haamstede Zeeland Foto 3: Vakantiehuis Hogeweg 90//Elfenpad 8 Burgh-Haamstede Zeeland
Een in 2015 gerenoveerde stenen bungalow. Met zorg en gezellig ingericht. De bungalow heeft 3 slaapkamers, 2 toiletten en 2 badkamers en is geschikt voor 6 personen.
Overal plavuizen, een houtkachel en centrale verwarming.
Grote, zeer zonnige, rondom afgeschermde tuin met volledige privacy.
U kunt ook gratis gebruikmaken van de aanwezige WiFi verbinding.

Een prachtig stukje rust, midden in de natuur.

Oppervlakte ruim 550 m2. Eigen parkeerplaats voor 2 auto’s bij de bungalow.
Tafels, ligstoelen, parasol, alsmede diverse strandbenodigdheden, bolderwagen, spelletjes, boeken, barbeque enz. zijn aanwezig

Rustig gelegen, aan de rand van natuurgebied, in directe omgeving van bos en duin. Via een duinovergang, na ca. 20 minuten lopen, komt u aan een van de mooiste stranden van Zeeland (met blauwe vlag!!). Als u de andere richting loopt, ook zo'n 20 minuten, komt u in het dorp Burgh, waar o.a. diverse winkels en restaurants zijn.
Op 5 min lopen vindt u een restaurant waar warme maaltijden, broodjes, frites en snacks te verkrijgen zijn en waar men fietsen kan huren.

Het aangrenzende, grandioze natuurgebied, de "Domeinen en Zeepeduinen" heeft wandel-, fiets-, cross-, en ruiterpaden, dus voor elk wat wils.

De wisseldag is altijd vrijdag. Vertrek uiterlijk om 16.00 uur en arriveren vanaf 19.00 uur of in overleg.

Als u besluit te boeken, dan graag aangeven of u linnengoed wenst en of we een kinderbedje(s), en/of een hondenmand klaar moeten zetten.

De bungalow kan het gehele jaar door gebruikt worden, dus ook in de wintermaanden. Prachtig als je door de besneeuwde lanen wandelt, wat een rust, wat een ruimte en wat een mooie uitzichten en fotogenieke plekjes. Zeer geliefd voor de late nazomers, de kerst- en nieuw- jaarsdagen en het vroege voorjaar als er van alles aan het uitbotten is.

Graag tot ziens op onze locatie Hogeweg 90 // Elfenpad 8
Burgh-Haamstede.
(Schouwen Duiveland - Westerschouwen)


Voorzieningen
Maximaal aantal personen: 6
Totale woonoppervlakte: 90 m²
Oppervlakte tuin/terras: 395 m²
Grootte woonkamer: 30 m²
Aantal slaapkamers: 3
Aantal toiletten: 2
Aantal fietsen: 0