Foto 1: Vakantiehuis Zandput 62 Zoutelande Zeeland Foto 2: Vakantiehuis Zandput 62 Zoutelande Zeeland Foto 3: Vakantiehuis Zandput 62 Zoutelande Zeeland

Zoutelande is een gezellige badplaats in Zeeland met de meeste zonuren van Nederland. De kust bij Zoutelande wordt daarom ook wel de Zeeuwse Rivičra genoemd en heeft leuke strandpaviljoens die ook in de winter geopend zijn. De stranden rond Zoutelande zelf zijn breed en uitermate schoon, als teken van internationale erkenning zijn deze gekwalificeerd met “de blauwe vlag” wat ondermeer inhoudt, dat het zwemwater van uitstekende kwaliteit is terwijl de overige voorzieningen(sanitair, toegankelijkheid gehandicapten, strandreiniging etc.) volledig voldoen aan de eisen van deze tijd.

Het zandstrand is vijf kilometer lang en wordt beschut door hoge duinen, waar vandaan u een prachtig uitzicht heeft over het voormalige eiland Walcheren en de voorbijtrekkende scheepvaart, die op korte afstand te bekijken is. In het dorp kan gezellig worden gewinkeld, waarna het goed toeven is op een van de vele terrasjes. In Zoutelande en omgeving worden het hele jaar door evenementen georganiseerd voor jong en oud.


Gegevens verhuurder
Regina Verhage
Telefoon: 00 31 (0)6 29530331
Website: www.zandput62.com