Foto 1: Vakantiehuis Zandput 62 Zoutelande Zeeland Foto 2: Vakantiehuis Zandput 62 Zoutelande Zeeland Foto 3: Vakantiehuis Zandput 62 Zoutelande Zeeland
Een knusse 4 persoons vakantiewoning gelegen op een rustig kleinschalig park in Zoutelande en op loopafstand van het strand.
In de woning zijn de volgende faciliteiten aanwezig:
een 2 + 2½ zitbank, een eethoek met 4 stoelen, een tv, radio, een keuken voorzien van een gasfornuis met oven, een magnetron een koelkast, en een vaatwasser. Wifi/internetaansluiting is aanwezig. Een slaapkamer is voorzien van een stapelbed met de afmetingen 140 x 200. De master bedroom is voorzien van een tweepersoonsbed met de afmeting 180 x 200. In de berging staan een wasmachine, droger ,vriezer, parasol en een electrische barbeque tot uw beschikking. Ook kunt u gebruik maken van twee damesfietsen, die bij het huisje aanwezig zijn. Het terras is gelegen op het zuiden waar u heerlijk van de zon kan genieten. Uw auto kunt u op de priveparking voor het huisje parkeren. Het onderste slaapgedeelte van het stapelbed is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Een kindereetstoeltje en bedrek zijn op aanvraag beschikbaar, zo ook een fietsstoeltje voor achterop. Vanaf 1 juli t/m 30 oktober is alleen weekverhuur mogelijk. Vanaf 1 november t/m 31 juni is een weekend, een midweek en weekverhuur mogelijk. Huisdieren zijn helaas niet toegestaan.
Voor meer informatie bezoek onze website www.zandput62.com


Voorzieningen
Maximaal aantal personen: 4
Totale woonoppervlakte: 45 m²
Oppervlakte tuin/terras: 0 m²
Grootte woonkamer: 17 m²
Aantal slaapkamers: 2
Aantal toiletten: 1
Aantal fietsen: 2
Gegevens verhuurder
Regina Verhage
Telefoon: 00 31 (0)6 29530331
Website: www.zandput62.com