Foto 1: Vakantiehuis Duinweg 35 Zoutelande Zeeland Foto 2: Vakantiehuis Duinweg 35 Zoutelande Zeeland Foto 3: Vakantiehuis Duinweg 35 Zoutelande Zeeland
In een rustige straat in het mooie plaatsje Zoutelande vindt u onze volledig ingerichte 6 persoons vakantiewoning. Deze woning bevindt zich aan de voet van de duinen tegenover een duinovergang, dus in een paar stappen bent u op het strand.

Bovenop de duinen is er een boulevard waar u heerlijk kunt wandelen en u treft direct een kleine speeltuin aan.

Vanwege de centrale ligging, is dit een uitstekende locatie om vakantie te vieren!!

De woonkamer is voorzien van een sfeervolle openhaard. Ook is er in de woonkamer een eetgedeelte met uitzicht op de duinen.

* slaapkamers:
De woning heeft een slaapkamer op de begane grond met een 2-persoonsbed. En 2 slaapkamers boven met 2 één persoonsbedden.

* Er is een volledig ingerichte keuken met een eetgedeelte. Aangrenzend aan de keuken is er een zeer ruime serre op het zuiden. Ook in het vroege voorjaar kunt u hier al genieten van de zon.

* Een beschut, afgeschermd terras

* Een badkamer met douche en bad

Voor meer informatie over deze woning, kunt u ons altijd via de mail ([email protected]) of telefonisch bereiken. We verwelkomen u graag in Zoutelande voor een fijne en sfeervolle vakantie!!


Voorzieningen
Maximaal aantal personen: 6
Totale woonoppervlakte: 0 m²
Oppervlakte tuin/terras: 0 m²
Grootte woonkamer: 0 m²
Aantal slaapkamers: 3
Aantal toiletten: 1
Aantal fietsen: 0
Gegevens verhuurder
Deborah Bouterse
Noordweg 29
4353AR Serooskerke
Telefoon: 00 31 (0)6 81718278
Email: [email protected]
Website: www.westerhoeve4.nl