Foto 1: Vakantiehuis Duinweg 35 Zoutelande Zeeland Foto 2: Vakantiehuis Duinweg 35 Zoutelande Zeeland Foto 3: Vakantiehuis Duinweg 35 Zoutelande Zeeland
In een rustige straat in het mooie plaatsje Zoutelande vindt u onze volledig ingerichte 6 persoons vakantiewoning. Deze woning bevindt zich aan de voet van de duinen tegenover een duinovergang, dus in een paar stappen bent u op het strand.

Bovenop de duinen is er een boulevard waar u heerlijk kunt wandelen en u treft direct een kleine speeltuin aan.

Vanwege de centrale ligging, is dit een uitstekende locatie om vakantie te vieren!!

Gezellige woonkamer, met een extra eetgedeelte én uitzicht op de duinen.

* slaapkamers:
De woning heeft een slaapkamer op de begane grond met een 2-persoonsbed (=2x 1-persoonsboxspring). En 2 slaapkamers boven met 2 één persoonsbedden.

* Er is een volledig ingerichte, keuken met een eetgedeelte. Aangrenzend aan de keuken is er een zeer ruime serre op het zuiden. Ook in het vroege voorjaar kunt u hier al genieten van de zon.

* Een beschut, afgeschermd terras

* Een badkamer met douche en bad

Voor meer informatie over deze woning, kunt u ons altijd via de mail [email protected] of telefonisch bereiken. We verwelkomen u graag in Zoutelande voor een fijne en sfeervolle vakantie!!

Voor het parkeren kunt u uw kenteken aan ons doorgeven zodat we uw auto kunnen registreren voor gratis parkeren in Zoutelande. Daardoor kunt u vrij uw auto plaatsen in de straat bij het huis.


Features
maximum number of persons: 6
Total size: 0 m²
size garden/terrace: 0 m²
size living room: 0 m²
number of bedrooms: 3
numbers of toilets: 1
number of bicycles: 0
Adres information of the letter
Deborah Bouterse
Noordweg 47
4353AS Serooskerke
Telefoon: 00 31 (0)6 42358550
Email: [email protected]
Website: www.duinhuiszoutelande.nl