Foto 1: Vakantiehuis Vroonweg 14/5 Oostkapelle Zeeland Foto 2: Vakantiehuis Vroonweg 14/5 Oostkapelle Zeeland Foto 3: Vakantiehuis Vroonweg 14/5 Oostkapelle Zeeland
Dit mooie appartement gelegen op de begaande grond. De moderne keuken is ge´ntegreerd in de woonkamer en is aangepast aan de eisen van deze tijd, zoals voorzien van een ingebouwde vaatwasser en magnetron /gril. De inrichting heeft een sfeervolle trendy uitstraling zoals u kunt zien op bijgaande foto's. Alle kamers zijn voorzien van laminaatvloeren die een warme uitstraling geven en tevens makkelijk zijn in onderhoud.
De binnenplaats van dit vakantie-appartement heeft uitzicht op een groene bebossing en is geheel rondom afgesloten wat ideaal is voor kinderen en honden. Het vakantie-appartement is voorzien van een eigen berging, die voorzien is van fietsen (zonder garantie) bolderkar en barbeque.
Het appartement heeft een eigen parkeerplaats. Het gebouw is gelegen tegen het mooie rustige Dunopark. Naast het Dunopark is een campingwinkel waar 's morgens verse broodjes en de krant te verkrijgen zijn. Ook het strand en de bossen zijn op loopafstand te bereiken.
Zoals u ziet is dit een plek om van een heerlijke vakantie te genieten in het mooie rustige Oostkapelle op het groene eiland Walcheren met z'n mooie schone strandenen sfeervolle steden en dorpen
NEEM OOK EEN KIJKJE OP ONZE SITE www.heerlijkzeeland.nl VOOR ONZE ANDERE HUIZEN EN MEER INFORMATIE


Voorzieningen
Maximaal aantal personen: 4
Totale woonoppervlakte: 0 m²
Oppervlakte tuin/terras: 0 m²
Grootte woonkamer: 0 m²
Aantal slaapkamers: 2
Aantal toiletten: 1
Aantal fietsen: 0