Foto 1: Vakantiehuis Vlissingsestraat 32 Koudekerke-Dishoek Zeeland Foto 2: Vakantiehuis Vlissingsestraat 32 Koudekerke-Dishoek Zeeland Foto 3: Vakantiehuis Vlissingsestraat 32 Koudekerke-Dishoek Zeeland
Vanaf 20 mei 2022 weer verhuur mogelijk!..Het KOETSHUIS bij villa Albertine temidden van buitenplaats Moesbosch (5 ha) is ruim een eeuw oud. 's Ochtends wakker worden door vogelconcerten? Reeen, (roof-)vogels, uilen, keizerlibelles, konijnen en mollen, u kunt het allemaal horen en meemaken. Ecologische tuin bij koetshuis is 1.000 m2 groot, meerdere terrassen en een grote trampoline op het grasveld. Hal met apart toilet. Woonkamer: eet- en zithoek naast de open haard en grote openslaande deuren. Draadloos internet en satelliet tv, dvd speler, Grote aparte keuken met 5 pits gasfornuis, grote koelvriescombinatie, wasdroog en verder zeer goed voorzien van diverse potten en pannen. Een 2-pers slaapkamer in de halfronde aanbouw (aan de buitenzijde gepotdekseld met een knipoog naar de Zeeuwse schuren) en openslaande deur naar terras. Badkamer met 2e toilet en grote inloopdouche op de b.g. Via de grote centrale hal de trap naar de overige slaapkamers (2 grote en 2 kleine) op de verdieping.
Kortom, u kunt het hele jaar door genieten in deze historische omgeving. Plattegrond huis, foto's van interieur en tuin en luchtfoto (koetshuis heeft rode dakpannen) zijn te zien op https://www.zeeland.com/nl-nl/visit/3347_nl/koetshuis-albertine. De villa zelf heeft een tuin van 2.670 m2.
Uw gasten zijn welkom; parkeren op eigen terrein bij het koetshuis. In hoogseizoen verhuur van vrijdag tot vrijdag, in laagseizoen alle dagen mogelijk. Gedurende het seizoen (eind april - half september) kunt u gebruik maken van een strandcabine op het strand van Koudekerke.
VOOR DE TUINLIEFHEBBERS: zin om wat wied- en snoeiwerk te combineren met een goedkope last minute van maandag tot vrijdag? Informeer!

Bezoek ook onze andere vakantiewoning in Kortgene gelegen in een klein villapark (zie www.villaparkdepaardekreek.nl en dan type rietgans). De woning - in tegenstelling tot het koetshuis - is nog zeer jong en ligt aan een kreek in open verbinding met het Veerse Meer en heeft klein eigen steigertje..
Noord Beveland is omringd door water (Noordzee, nationaal park Oosterschelde en Veerse Meer). Veel vertier voor kinderen (zwembad, waterspeeltuin, binnen- en buitenspeeltuin) en lopend naar het strandje waar de kabelbaan en vlot zijn. Hier is de natuur nog ongerept voor wandelingen en fietstochten en een ideale omgeving voor watersportliefhebbers. Graag boeken via onderstaand emailadres dan wel voor informatie.


Voorzieningen
Maximaal aantal personen: 6
Totale woonoppervlakte: 135 m²
Oppervlakte tuin/terras: 1000 m²
Grootte woonkamer: 33 m²
Aantal slaapkamers: 5
Aantal toiletten: 2
Aantal fietsen: 0