Foto 1: Vakantiehuis Vlissingsestraat 32 Koudekerke-Dishoek Zeeland Foto 2: Vakantiehuis Vlissingsestraat 32 Koudekerke-Dishoek Zeeland Foto 3: Vakantiehuis Vlissingsestraat 32 Koudekerke-Dishoek Zeeland
Vanaf januari 2023 tijdelijk geen verhuur ivm renovatie van het koetshuis. Waarschijnlijk vanaf uiterlijk eind juli 2023 weer beschikbaar.
Het KOETSHUIS bij villa Albertine gelegen bij de buitenplaatsen Moesbosch, der Boede en Huys ter Schelde is ruim een eeuw oud. 's Ochtends wakker worden door vogelconcerten? Reeen, (roof-)vogels, uilen, keizerlibelles, konijnen en mollen, u kunt het allemaal horen en meemaken. Ecologische tuin bij koetshuis is 1.000 m2 groot, meerdere terrassen en een grote trampoline op het grasveld. Hal met apart toilet. Woonkamer met eet- en zithoek, houtkachel en grote openslaande deuren op het zuiden. Gratis wifi en satelliet tv, Grote aparte keuken met 5 pits gasfornuis/oven, grote koelvriescombinatie, wasdroog en verder is de keuken zeer goed voorzien van diverse potten en pannen. Een 2-pers slaapkamer in de aanbouw (aan de buitenzijde gepotdekseld met een knipoog naar de Zeeuwse schuren) en openslaande deur naar terras. Badkamer met 2e toilet en grote inloopdouche op de b.g. Via de grote centrale hal de trap naar de overige slaapkamers (2 grote en 2 kleine) op de verdieping.
Kortom, u kunt het hele jaar door genieten in deze historische omgeving. Plattegrond huis, foto's van interieur en tuin en luchtfoto (koetshuis heeft rode dakpannen) zijn te zien op https://www.zeeland.com/nl-nl/visit/3347_nl/koetshuis-albertine. De tuin van koetshuis en villa tesamen is 3.670 m2 groot. .
Uw gasten zijn welkom; gratis parkeren op eigen terrein bij het koetshuis. In hoogseizoen verhuur van vrijdag tot vrijdag, in laagseizoen alle dagen mogelijk. Gedurende het seizoen (eind april - half september) kunt u gebruik maken van een strandcabine op het strand van Koudekerke.

Bezoek ook onze andere vakantiewoning in Kortgene gelegen in een klein villapark (zie www.villaparkdepaardekreek.nl en dan type rietgans). De woning - in tegenstelling tot het koetshuis - is nog zeer jong en ligt aan een kreek in open verbinding met het Veerse Meer en heeft kleine steiger voor kano/rubberboot..
Noord Beveland is omringd door water (Noordzee, nationaal park Oosterschelde en Veerse Meer). Veel vertier voor kinderen (zwembad, waterspeeltuin, binnen- en buitenspeeltuin) en lopend naar het strandje waar de kabelbaan en vlot zijn. Hier is de natuur nog ongerept voor wandelingen en fietstochten en een ideale omgeving voor watersportliefhebbers. Voor meer informatie dan wel boeken graag via onderstaand emailadres.


Voorzieningen
Maximaal aantal personen: 6
Totale woonoppervlakte: 135 m²
Oppervlakte tuin/terras: 1000 m²
Grootte woonkamer: 33 m²
Aantal slaapkamers: 5
Aantal toiletten: 2
Aantal fietsen: 0