Foto 1: Vakantiehuis Vlissingsestraat 32 Koudekerke-Dishoek Zeeland Foto 2: Vakantiehuis Vlissingsestraat 32 Koudekerke-Dishoek Zeeland Foto 3: Vakantiehuis Vlissingsestraat 32 Koudekerke-Dishoek Zeeland
Het KOETSHUIS bij villa Albertine temidden van buitenplaats Moesbosch (5 ha) is 102 jaar oud en sfeervol. Wakker worden door vogelconcerten 's ochtends vroeg? Vleermuizen, (roof-)vogels, uilen, reeen, keizerlibelles, konijnen en mollen, u kunt het allemaal horen en zien. Ecologische tuin bij koetshuis 1.000 m2, meerdere terrassen en een grote trampoline op het grasveld. Hal met apart toilet. Woonkamer: eettafel en stoelen en uitgebreide zithoek naast de open haard. Draadloos internet en satelliet HD tv met usb, dvd speler, stereoset met mp3. Grote aparte keuken met 5 pits gasfornuis en zeer goed voorzien van diverse keukengerei. In 2015 gerealiseerd: een 2-pers slaapkamer in de halfronde aanbouw (aan de buitenzijde gepotdekseld met een knipoog naar de Zeeuwse schuren) en openslaande deur naar terras. De overige slaapkamers (2 grote en 2 kleine) zijn op de verdieping, Badkamer met 2e toilet en grote inloopdouche van 2014.
Kortom, u kunt het hele jaar door genieten in deze historische omgeving. Plattegrond huis, foto's van interieur en tuin en luchtfoto (koetshuis heeft rode dakpannen) zijn te zien op https://www.vvvzeeland.nl/nl/koetshuis-albertine-oid8321/
Uw gasten zijn welkom en parkeren bij het koetshuis. In hoogseizoen verhuur van vrijdag tot vrijdag, in laagseizoen alle dagen mogelijk.
VOOR DE TUINLIEFHEBBERS: zin om wat wied- en snoeiwerk te combineren met een goedkope last minute van maandag tot vrijdag? Informeer!

Bezoek ook onze andere vakantiewoning in Kortgene gelegen in een klein villapark (zie www.villaparkdepaardekreek.nl en dan type rietgans). De woning - in tegenstelling tot het koetshuis - nog zeer jong en ligt aan een kreek in open verbinding met het Veerse Meer, bouwjaar 2005 en verhuur sinds april 2006. Noord Beveland is omringd door water (Noordzee (10 min per auto), nationaal park Oosterschelde en Veerse Meer). Veel vertier voor kinderen (zwembad, waterspeeltuin, binnen- en buitenspeeltuin) en lopend naar het strandje waar de kabelbaan en vlot zijn. Hier is de natuur nog ongerept voor wandelingen en fietstochten en een ideale omgeving voor watersportliefhebbers. Graag boeken via onderstaand emailadres dan wel informatie.


Voorzieningen
Maximaal aantal personen: 6
Totale woonoppervlakte: 135 m²
Oppervlakte tuin/terras: 1000 m²
Grootte woonkamer: 33 m²
Aantal slaapkamers: 5
Aantal toiletten: 2
Aantal fietsen: 0