Foto 1: Vakantiehuis Vlissingsestraat 32 Koudekerke-Dishoek Zeeland Foto 2: Vakantiehuis Vlissingsestraat 32 Koudekerke-Dishoek Zeeland Foto 3: Vakantiehuis Vlissingsestraat 32 Koudekerke-Dishoek Zeeland
HET KOETSHUIS IS WEER IN DE VERHUUR!

Het KOETSHUIS bij villa Albertine gelegen bij de buitenplaatsen Moesbosch, der Boede en Huys ter Schelde is 110 jaar oud. 's Ochtends wakker worden door vogelconcerten? Reeen, (roof-)vogels, uilen, keizerlibelles, konijnen en mollen, u kunt het allemaal horen en meemaken. Ecologische tuin bij koetshuis is 1.000 m2 groot, meerdere terrassen en een grote trampoline op het grasveld. Hal met toilet. Woonkamer met grote eettafel en ruime zithoek, nieuwe houtkachel per okt 2023 en grote openslaande deuren op het zuiden. Satelliet tv, radio en wifi. Grote aparte keuken met 5 pits gasfornuis/oven, grote koelvriescombinatie, wasdroog en verder is de keuken zeer goed voorzien van diverse potten en pannen. Een 2-pers slaapkamer in de aanbouw (aan de buitenzijde gepotdekseld met een knipoog naar de Zeeuwse schuren) met openslaande deur naar terras. Badkamer met 2e toilet en grote inloopdouche. Via de grote centrale hal de trap naar de hal op de verdieping waar de nok van het koetshuis te zien is en waar zich drie kamers bevinden: een kleine slaapkamer met ledikant en commode), een grote slaapkamer met een 2-pers bed en een slaapkamer met twee 1-pers bedden.
Kortom, u kunt het hele jaar door genieten in deze historische omgeving. Plattegrond huis, foto's van interieur en tuin en luchtfoto (koetshuis heeft rode dakpannen) zijn te zien op https://www.zeeland.com/nl-nl/visit/3347_nl/koetshuis-albertine. De tuin van koetshuis en villa tesamen is 3.670 m2 groot. .
Gratis parkeren op eigen terrein bij het koetshuis. Gedurende het seizoen (eind april - half september) kunt u gebruik maken van een strandcabine op het strand van Koudekerke.
De verdieping is dit vcorjaar gerenoveerd: dak en buitenwanden geisoleerd, zes nieuwe dakvensters geplaatst, pvc vloeren, wanden, deuren en plafonds. Op het dak van de schuur en slaapkamer zijn er zonnepanelen geplaatst.
In oktober 2023 wordt er in de woonkamer een triple glas pui met openslaande deuren geplaatst.

Bezoek ook onze andere vakantiewoning in Kortgene gelegen in een klein villapark (zie www.villaparkdepaardekreek.nl en dan type rietgans). De woning - in tegenstelling tot het koetshuis - is nog zeer jong en ligt aan een kreek in open verbinding met het Veerse Meer en heeft kleine steiger voor kano/rubberboot..
Noord Beveland is omringd door water (Noordzee, nationaal park Oosterschelde en Veerse Meer). Veel vertier voor kinderen (zwembad, waterspeeltuin, binnen- en buitenspeeltuin) en lopend naar het strandje waar de kabelbaan en vlot zijn. Hier is de natuur nog ongerept voor wandelingen en fietstochten en een ideale omgeving voor watersportliefhebbers. Voor meer informatie dan wel boeken graag via onderstaand emailadres.


Voorzieningen
Maximaal aantal personen: 6
Totale woonoppervlakte: 135 m²
Oppervlakte tuin/terras: 1000 m²
Grootte woonkamer: 33 m²
Aantal slaapkamers: 4
Aantal toiletten: 2
Aantal fietsen: 0