Foto 1: Vakantiehuis Vlissingsestraat 32 Koudekerke-Dishoek Zeeland Foto 2: Vakantiehuis Vlissingsestraat 32 Koudekerke-Dishoek Zeeland Foto 3: Vakantiehuis Vlissingsestraat 32 Koudekerke-Dishoek Zeeland
HET KOETSHUIS IS WEER IN DE VERHUUR!

Het KOETSHUIS bij villa Albertine gelegen bij de buitenplaatsen Moesbosch, der Boede en Huys ter Schelde is 111 jaar oud. 's Ochtends wakker worden door vogelconcerten? Reeen, (roof-)vogels, uilen, keizerlibelles, konijnen en mollen, u kunt het allemaal horen en meemaken. Ecologische tuin bij koetshuis is 1.000 m2 groot, meerdere terrassen en een grote trampoline op het grasveld. Aan boszijde de ingang en vervolgens hal met nieuw toilet (2024), Woonkamer met grote eettafel en ruime zithoek, HR houtkachel en grote pui (triple glas) met openslaande deuren naar terras op het zuiden. Satelliet tv, radio met bluetooth en gratis wifi. Grote aparte keuken met 5 pits gasfornuis/oven, grote koelvriescombinatie, wasdroog; de keuken is zeer goed voorzien van diverse potten en pannen. In de keuken is er zicht op landgoed Moesbosch. Verder een 2-pers slaapkamer in de aanbouw op de b.g. (aan de buitenzijde gepotdekseld met een knipoog naar de Zeeuwse schuren) met openslaande deur naar terras op het zuiden. Badkamer met 2e toilet en grote inloopdouche. Via de grote centrale hal de trap naar de verdieping waar de nok van het koetshuis in het zicht is en waar zich drie kamers bevinden: een kleine slaapkamer (met ledikant en commode), een zeer grote slaapkamer met een 2-pers bed en een slaapkamer met twee 1-pers bedden.
Kortom, u kunt het hele jaar door genieten in deze historische omgeving. Plattegrond huis, foto's van interieur en tuin en luchtfoto (koetshuis heeft rode dakpannen) zijn te zien op https://www.zeeland.com/nl-nl/visit/3347_nl/koetshuis-albertine. De tuin van koetshuis en villa tesamen is 3.670 m2 groot. .
Gratis parkeren op eigen terrein bij het koetshuis (max 2 auto's). Op het grote terras staat er een tuinset met 6 eetstoelen; 2 buitenstopcontacten.
Gedurende het seizoen (6 april - half september) kunt u gratis gebruik maken van een strandhuisje op het strand van Koudekerke.
Het koetshuis is in 2023 gerenoveerd: dak en buitenmuren geisoleerd, zes nieuwe dakvensters geplaatst, pvc vloeren, wanden, deuren, plafonds, spotjes, nieuwe electra. Op het dak van de schuur en slaapkamer zijn zonnepanelen geplaatst. (2023).


Bezoek ook onze andere vakantiewoning in Kortgene gelegen in een klein villapark (zie www.villaparkdepaardekreek.nl en type rietgans). De woning - in tegenstelling tot het koetshuis - is nog zeer jong en ligt aan een kreek in open verbinding met het Veerse Meer en heeft kleine steiger voor kano/rubberboot..
Noord Beveland is omringd door water (Noordzee, nationaal park Oosterschelde en Veerse Meer). Veel vertier voor kinderen (zwembad, waterspeeltuin, binnen- en buitenspeeltuin) en lopend naar het strandje waar de kabelbaan en vlot zijn. Hier is de natuur nog ongerept voor wandelingen en fietstochten en een ideale omgeving voor watersportliefhebbers. Voor meer informatie dan wel boeken graag via onderstaand emailadres.


Voorzieningen
Maximaal aantal personen: 6
Totale woonoppervlakte: 135 m²
Oppervlakte tuin/terras: 1000 m²
Grootte woonkamer: 33 m²
Aantal slaapkamers: 4
Aantal toiletten: 2
Aantal fietsen: 0