Wij gebruiken cookies. Wat betekent dit voor onze bezoekers? (balk sluiten)
Aan alle verhuurders van vakantiewoningen in Zeeland.

Zeelandhome.nl is dé internetsite waarop verhuurders van vakantiewoningen in Zeeland hun vakantiehuis kunnen presenteren.
Toon meer informatie ...
Bezoekers vinden makkelijk hun weg naar uw huis, de nieuwste geavanceerde en innovatieve technieken doen achter de schermen voor u hun werk.
Niet alleen de bezoeker klikt makkelijk door de website, ook voor de verhuurder biedt de site veel gebruiksgemak; in een afgeschermd gedeelte kunt u bijvoorbeeld dag en nacht uw gegevens aanpassen. Er is geen speciale computerkennis nodig maar voor wie hulp nodig heeft, staat de helpdesk klaar. Kijk eens op de website, de kans is groot dat u een bekende verhuurder ziet, vraag hem of haar wat ze vinden van Zeelandhome.nl

Wij nodigen daarom iedere recreatieondernemer en particulier uit om zijn of haar vakantiehuis / appartement op de website Zeelandhome.nl te plaatsen.

De vakantieverblijven op Zeelandhome.nl zijn overzichtelijk gerangschikt per plaats. Door op een plaatsnaam te klikken ziet u een foto van de vakantieverblijven in die plaats met de basisinformatie zoals het maximum aantal personen, de grootte en een prijsindicatie. Een bezoeker krijgt meer informatie over het vakantiehuis door op de foto te klikken, hij komt dan op de eigen pagina van het vakantiehuis. Uw eigen website op Zeelandhome.nl kunt u zelf beheren: via een alleen voor u toegankelijk invoerscherm verandert u bijvoorbeeld heel eenvoudig de prijslijst of de bezettingslijst. Bij een annulering van een boeking kunt u bijvoorbeeld de beschikbaarheid van uw accommodatie direct omzetten van ‘bezet’ ‘ in ‘vrij’. Enkele seconden later zijn de bezoekers van Zeelandhome.nl daarvan al op de hoogte. Ooit zo gemakkelijk uw bezettingsgraad op peil gebracht?

Hieronder ziet u een basisvermelding: (klik op de foto voor meer informatie over dit object.)


Uw vermelding op Zeelandhome.nl kost €86,58/jaar (exclusief BTW). Er wordt altijd 12 maanden vooruit gefactureerd. De opzegtermijn is 1 maand.

Elk huis krijgt zijn eigen makkelijk te onthouden adres bijvoorbeeld: zeelandhome.nl/604 , handig voor in advertenties of in drukwerk.

U kunt u online aanmelden door onderstaand formulier in te vullen en dan op de knop versturen te klikken. Wij hebben minimaal één foto van het vakantiehuis nodig, u kunt maximaal 3 foto’s per huis plaatsen.

Ook als u uw vakantiehuis door een verhuurkantoor of een VVV laat verhuren kunt u uw huis aanmelden. Vul dan op het aanmeldformulier bij ‘gegevens verhuurder’ de naam van de verhuurder in. Vul bij het factuuradres wel uw eigen gegevens in.

(Alle velden verplicht)
   
 Factuuradres
 naam Veld kan niet leeg zijn.
 straat Veld kan niet leeg zijn. nummer Veld kan niet leeg zijn.
 postcode Veld kan niet leeg zijn. (bv 4331JS)
 plaats Veld kan niet leeg zijn.
 telefoon 00 Veld kan niet leeg zijn.  - Veld kan niet leeg zijn.Nummer lijkt niet correct. Veld kan niet leeg zijn.Alleen Cijfers. bv 0031-(0)118-666666
 e-mail Veld kan niet leeg zijn.E-mail lijkt niet correct.
 e-mail Veld kan niet leeg zijn.De twee emailadressen zijn ongelijk. Nogmaals, ter controle.
   
 Gegevens vakantiehuis
 straat Veld kan niet leeg zijn. nummer  Veld kan niet leeg zijn.
 postcode plaats  Kies een plaats. Kies een plaats.
   
Betaling


Kies uw betaling.
 


Foto´s, aanvullende informatie en de bezettingsgraad kunnen later via het beheer worden toegevoegd.

   Lees de voorwaarden en ga er mee akkoord.Ja, ik ga akkoord met deze algemene leveringsvoorwaarden.