Wij gebruiken cookies. Wat betekent dit voor onze bezoekers? (balk sluiten)

Over Zeelandhome.nl

Zeelandhome.nl is een Middelburgs bedrijf en wordt geleid door een klein team met klantvriendelijkheid in onze achterhoofd. Onze verhuurders kennen onze service: snel een reactie en zo spoedig mogelijk een oplossing. Ook wij maken ook fouten, soms heel vervelende. Toch proberen we altijd open kaart te spelen waardoor met de meeste verhuurders een speciale band is ontstaan. Ongeveer 70% van de verhuurders gebruiken Zeelandhome.nl nu al 6 jaar of langer, een flink deel gebruikt Zeelandhome.nl al sinds het begin in 2001.

Zeelandhome.nl zag op 22-02-2001 het eerste levenslicht, voor die tijd een revolutionaire idee.
Door de jaren heen zijn er heel wat kopieŽn van Zeelandhome.nl gekomen op internet.
Zeelandhome.nl is in de afgelopen jaren sterk gegroeid qua mogelijkheden voor de bezoekers en verhuurders, waar vroeger alles door medewerkers van Zeelandhome.nl moest worden ingevoerd kunnen de verhuurders dit nu zelf doen, 24 uur per dag en 7 dagen per week.

Inmiddels zijn we aan de 4de versie van de website toegekomen, het uiterlijk is min of meer het zelfde gebleven maar Ďonder de motorkapí is er veel veranderd. Groen (milieuvriendelijk), snelheid, toegankelijkheid en continuÔteit zijn de speerpunten van deze 4de versie. Groene stroom (Zeeuws Groen) op een snellere maar energiezuinigere server zullen een gunstige invloed hebben op de surfervaring op de steeds maar groeiende bezoekers aantallen. Daarnaast zullen we (in de nabije toekomst) onderdelen van Zeelandhome.nl beschikbaar stellen om op externe websites gebruikt te worden, denk aan de bezettingskalender, foto- en gastenboek. Verhuurders hoeven dan nog maar op een plaats informatie in te voeren en te onderhouden.


LET OP:
Wij bemiddelen zelf niet in de verhuur ook verhuren wij geen vakantiehuizen.
Via Zeelandhome.nl kunt rechtstreeks contact opnemen met verhuurders. Wij hebben geen andere informatie dan in de advertenties vermeld staat.

Zeelandhome.nl
Saffier 41
4337MR Middelburg
(Geen bezoekadres)

e-mail: [email protected]
BTW-nummer: NL 0017.55.357.B56
Kvk-nummer: 22026978 (Zeelandhome.nl)