Foto 1: Vakantiehuis Molenwal 47 Westkapelle Zeeland Foto 2: Vakantiehuis Molenwal 47 Westkapelle Zeeland Foto 3: Vakantiehuis Molenwal 47 Westkapelle Zeeland

Westkapelle is uniek gelegen tussen dijk, duinen, strand, een kreek met bos en de Noordzee. Westkapelle is daarom ook bij vissers zeer geliefd. Wandelingen of fietstochtjes maken in de omgeving en daarbij genieten van de mooie natuur als ook van de kleine gemoedelijke dorpjes. De historische stad Middelburg of het droomplaatsje Veere zijn zeker een bezoekje waard.

Het dorp Westkapelle heeft een supermarkt, tal van goede restaurants, een gezellig café, terassen en diverse winkels, die tot inkopen uitnodigen.

De stranden van Westkapelle zijn op het zuiden gelegen en hebben schoon zeewater. Bij de strandpaviljoens kunt u genieten van een ijsje, drankje, snacks of een lekkere maaltijd. Ook zijn er in het dorp diverse ondernemers die strandhuisjes verhuren welke voorzien zijn van strandstoelen, windscherm en parasol.

Voor paardenliefhebbers is er 3 km verderop de mogelijkheid voor een ritje te paard.
De windmolen, het Polderhuismuseum en de indrukwekkende vuurtoren van Westkapelle zijn zeker een bezichtiging waard. Een beklimming van de vuurtoren wordt, zeker bij helder weer, beloond met een prachtig uitzicht over het dorp Westkapelle, het eiland Walcheren en de Noordzee.