Foto 1: Vakantiehuis Molenwal 47 Westkapelle Zeeland Foto 2: Vakantiehuis Molenwal 47 Westkapelle Zeeland Foto 3: Vakantiehuis Molenwal 47 Westkapelle Zeeland
  Guestbook    

Thijs, Maud en Koen (16-05-2021)
Wij hebben een heerlijke midweek (mei 2021) gehad in dit fijne vakantiehuis. Het is schoon, van alle gemakken voorzien (inclusief speelgoed en bolderkar voor de kids, evenals schommel en konijntjes in de tuin!) en de locatie is ideaal. Dichtbij de supermarkt, bakker en eetgelegenheden. Wij hebben heerlijke fietstochten gemaakt, fijne stranddagen beleefd en we kregen van de eigenaren ook nog de leuke tip om naar de boer in de buurt te gaan (inclusief trampolines voor de kids en leuk om te kijken naar de varkens, kippen en katten!). Het was een heerlijke vakantie, aan iedereen aan te raden!
Fam. Ten Brinke (09-05-2021)
Afgelopen week waren wij te gast in het mooie huisje van Ad en Ina. We hebben erg genoten! Het huisje is gezellig, van alle gemakken voorzien en...brandschoon. Het ligt op loopafstand van het strand en je loopt ook zo naar de terrasjes en supermarkt toe. Er was een bolderkar voor onze zoon en er zijn ook twee hele fijne fietsen beschikbaar. We hebben lekker achter op het terras in de tuin kunnen zitten. Vanuit ons bed zagen we het licht van de vuurtoren. Fantastisch. Wij vonden Westkapelle fijn, rustiger dan Domburg, maar toch ook aan zee. Ga vooral op vrijdag even naar Bij de Koster , lekker koffie drinken of lunchen.