Foto 1: Vakantiehuis Hogeweg 50A - 25 Burgh-Haamstede Zeeland Foto 2: Vakantiehuis Hogeweg 50A - 25 Burgh-Haamstede Zeeland Foto 3: Vakantiehuis Hogeweg 50A - 25 Burgh-Haamstede Zeeland
  Guestbook    

Marja (28-11-2022)
Wij zijn hier al een paar keer geweest. Het is een prettig huis op een heerlijke locatie. In de natuur en toch alles dichtbij. Het contact met de eigenaresse verloopt snel en prettig. We raden het zeker aan als je van wandelen en fietsen houdt. Groeten Hans en Marja.
Mieke (14-06-2022)
We hebben een heerlijk weekend gehad. Prima huisje, rustig park emn prachtige omgeving.
Iris de Ruiter (29-08-2020)
Het huisje ligt op een rustig terrein en heeft een fijne grote tuin waar veel vogels te zien zijn. Het huisje is ruim en schoon. Het is een fijne uitvalsbasis voor wandelen en fietsen. Vanuit het huisje ben je in 1 minuut in de duinen. Vooral voor natuurliefhebbers een fijne plek.
Karel Verboom (18-05-2019)
We have never before had a house where you can see the dunes from the garden! It really is a lovely place. Near the dunes, sea and forest. The village is cozy and the large supermarket has long opening hours even on sunday.The House is very attractive and well furnished. The kids loved to play in the garden. The 2 bikes in the lean-to were very jusefull. The contact with the owner went very smooth and pleasant. Definitely a must.
We hebben nooit eerder een huis gehad waarbij je vanuit de tuin de duinen kunt zien. Het is echt een heerlijke plek. Dicht bij duinen, zee en bos. Het dorp is gezellig en de grote supermarkt is lang open, ook op zondag. Het huis is sfeervol en compleet ingericht. De kinderen speelden heerlijk in de grote tuin. De 2 beschikbare fietsen waren erg handig. Het contact met de eigenaar ging heel vlot en prettig. Absoluut een aanrader.
Adres information of the letter
Mevr. C. Mattijssen