Foto 1: Vakantiehuis Springvloed 8 Zoutelande Zeeland Foto 2: Vakantiehuis Springvloed 8 Zoutelande Zeeland Foto 3: Vakantiehuis Springvloed 8 Zoutelande Zeeland

Op Walcheren is er 's zomers en 's winters genoeg te beleven. In het huis ligt een informatiemap met vele folders.

Voor natuurliefhebbers is er in de omgeving genoeg te wandelen en te fietsen. Voor kinderen zijn er verschillende grote kinderspeeltuinen (overdekt en in de openlucht) , een subtropisch zwembad in Domburg, Mini Mundi, binnenspeeltuin Bambini, Reptielenmuseum, Molen de Jonge Johannes, een grote bioscoop in Vlissingen en het Arsenaal.
Voor jongeren is er op fietsafstand een discotheek.

Verder biedt Zoutelande uitgestrekte en rustige stranden met schoon zwemwater (al jaren op rij een blauwe vlag ontvangen voor schoon strand!) en gezellige Strandpaviljoenen. U kunt zomers op het strand voor uw spullen een strandhuisje huren met meestal een windscherm en 2 ligstoelen.

Op slechts 10 - 15 km rijden liggen de leukste steden van Zeeland: Middelburg, Vlissingen, Domburg en Veere. Maar via de Westerscheldetunnel bent u ook zo in BelgiŽ (Gent, Brugge) en ook Antwerpen ligt op een uur rijden.

Ook in Zoutelande is er genoeg te doen.
's zomers is er een uitgebreid programma. Op dinsdag is er vaak een weekmarkt. Zoutelande heeft veel terrasjes en restaurantjes.