Foto 1: Vakantiehuis Molenwal 47 Westkapelle Zeeland Foto 2: Vakantiehuis Molenwal 47 Westkapelle Zeeland Foto 3: Vakantiehuis Molenwal 47 Westkapelle Zeeland
Ons gezellige zomerhuis ligt in een rustige groene omgeving in de vakantieplaats Westkapelle en heeft een traditionele uitstraling. Het is geschikt voor 4 personen + 1 kind (5 ß 6 jaar). Er zijn 2 gratis fietsen + een bolderwagen aanwezig. Het heeft een tuin/terras met tuinmeubels, aan een overkapping voor uw of onze fietsen is ook gedacht. Het centrum en strand liggen op enkele wandelminuten verwijderd. In onze naastgelegen tuin is een schommel aanwezig die door uw kinderen gebruikt mag worden. Ook leven hier 2 lieve konijntjes die ze kunnen bewonderen/aaien.

Ons zomerhuis betreft een hoekwoning met beneden en bovenverdieping.
Woonkamer voorzien van radio, tv, dvd speler, kinderstoel, overige huisraad en centrale verwarming. De trap is boven en beneden afsluitbaar met traphekjes. Kompleet ingerichte open keuken voorzien van inbouwapparatuur. Bevat: koelkast met vriesgedeelte, gasfornuis, magnetron, waterkoker koffiezetapparaat, senseo, en broodrooster.
Drie slaapkamers op de eerste verdieping waarvan 1 met 2-persoonsbed en wastafel, 1 met 2x 1-persoonsbed en wastafel, 1 met kinderbed.
Douche met wastafel en toilet.


Voorzieningen
Maximaal aantal personen: 5
Totale woonoppervlakte: 60 m²
Oppervlakte tuin/terras: 55 m²
Grootte woonkamer: 20 m²
Aantal slaapkamers: 3
Aantal toiletten: 1
Aantal fietsen: 2