Foto 1: Vakantiehuis Joossesweg 156 Westkapelle Zeeland Foto 2: Vakantiehuis Joossesweg 156 Westkapelle Zeeland Foto 3: Vakantiehuis Joossesweg 156 Westkapelle Zeeland
Joossesweg 156, Westkapelle (Walcheren - Zeeland).

Vakantiebungalow "Duinzicht".

Uniek aan de voet van de duinen gelegen royale en zeer comfortabele stenen bungalow met royale berging, alsmede grote tuin op het Zuidwesten. Vanuit de woning en vanaf het terras hebt u een riant, vrij uitzicht op een weiland en de achterliggende duinen. De perceeloppervlakte bedraagt 1021m2.

De bungalow is gelegen aan een rustig, doodlopend straatje in een ruim opgezette wijk met recreatiewoningen tussen Westkapelle en Zoutelande en nabij Domburg.

De duinovergang naar het Zuiderstrand bevindt zich op ca. 5 minuten loopafstand.

Met de auto bent u in ca. 15 minuten in het gezellige Middelburg (met zijn rijke historie), Vlissingen (met zijn gezellige boulevard, jachthaven en altijd boeiende scheepvaart) of het altijd levendige Domburg.

INDELING:

Royale entree.

Moderne toiletruimte.

Lichte en sfeervolle woonkamer met twee schuifpuien. Vanuit de woonkamer hebt u een riant, vrij uitzicht op een weiland en de achterliggende duinen.

Keuken met moderne keukeninrichting (o.a. gaskookplaat, afzuigkap, grote koel-/diepvrieskast, vaatwasser, wasmachine, combimagnetron, koffiezetapparaat, Senseo-apparaat, broodrooster en citruspers).

Ruime ouderslaapkamer met wastafelmeubel, royale vaste kast en tweepersoonsbed (2 matrassen van 90 x 210cm).

Slaapkamer met wastafelmeubel, royale vaste kast en twee eenpersoonsbedden (2 matrassen van 90 x 210cm).

Slaapkamer met wastafelmeubel, royale vaste kast en twee eenpersoonsbedden (2 matrassen van 90 x 200cm).

Moderne doucheruimte (douche met thermostaatkraan).

HET NAVOLGENDE IS EVENEENS HET VERMELDEN WAARD:

• De bungalow is o.a. voorzien van WiFi, stereo-installatie (radio, bluetooth en CD-speler), DVD-speler en moderne LED-TV (ca. 60 zenders) met Google Chromecast.

• Zeer goede bedden met lattenbodems (geen onhygiënische boxspring bedden!), hoogwaardige matrassen en 4-seizoenen dekbedden.

• Royale berging met meerdere stopcontacten (uitsluitend voor elektrische fietsen) en verlichting aan binnen- en buitenzijde.

• Verstelbare tuinstoelen (aluminium frame), 2 ligbedden en 2 bijzettafeltjes. Comfortabele kussens voor tuinstoelen en ligbedden.

• Parkeergelegenheid op eigen terrein.

• Liefhebbers van strand en zee komen hier volop aan hun trekken evenals wandelaars en fietsers! Aan de voet van de duinen bevindt zich een fiets-/wandelpad. De ene kant leidt naar o.a. Westkapelle, Domburg en Oostkapelle; de andere kant naar o.a. Zoutelande, Dishoek en Vlissingen.


Voorzieningen
Maximaal aantal personen: 5
Totale woonoppervlakte: 86 m²
Oppervlakte tuin/terras: 900 m²
Grootte woonkamer: 33 m²
Aantal slaapkamers: 3
Aantal toiletten: 1
Aantal fietsen: 0