Foto 1: Vakantiehuis Veermanshof 10 Scharendijke Zeeland Foto 2: Vakantiehuis Veermanshof 10 Scharendijke Zeeland Foto 3: Vakantiehuis Veermanshof 10 Scharendijke Zeeland

Het park vormt een uitstekende uitvalsbasis voor diverse uitstapjes. Hierbij kunt u denken aan een bezoek aan de Oosterscheldekering (23 km) met het Deltapark Neeltje Jans en Rondvaart op de Oosterschelde.
Rondvaart Grevelingenmeer vanuit Den Osse (3km).
Daarnaast ligt Zierikzee met haar vele historische monumenten, haven en gezellig centrum in de directe omgeving(11 km) evenals Burgh Haamstede (14 km) en de toeristische badplaats Renesse (6 km).
Ook de grotere plaatsen als Goes (25 km) en Middelburg zijn met de auto goed te bereiken. Uiteraard mag dan Veere niet worden vergeten.
Schouwen Duiveland is vanuit het vakantieadres ook prima te voet, per fiets of auto te verkennen. Fietsen zijn te huur op het park of in het dorp Scharendijke en eventueel vooraf te reserveren: www.vandongentweewielers.nl
Door het duingebied tussen Renesse en Westerschouwen zijn mooie wandelingen en fietstochten te maken. De VVV heeft vele routes beschikbaar.
VVV kantoren: Zierikzee en Burgh Haamstede.