Foto 1: Vakantiehuis Vroonweg 72 Oostkapelle Zeeland Foto 2: Vakantiehuis Vroonweg 72 Oostkapelle Zeeland Foto 3: Vakantiehuis Vroonweg 72 Oostkapelle Zeeland

Oostkapelle ligt direct aan zee, aan de noordwest kust van het schiereiland Walcheren. Het echte dorp met gezellig centrum ligt 2 km landinwaarts. Het grenst, evenals de oude badplaats Domburg en de familie- badplaats Vrouwenpolder, aan een brede strook natuurgebied van bossen, duinen en het langgerekte Noordzeestrand.

Oostkapelle is een familiebadplaats bij uitstek, heeft een breed kindvriendelijk zandstrand, leuke strandpaviljoens, een gezellig centrum en er is van alles te doen in de omgeving. Uw verblijf in Oostkapelle kunt u uitstekend combineren met een bezoek aan de historische steden Middelburg en Veere, of bijvoorbeeld met een dagje Brugge in BelgiŽ. Kortom voor ieder wat wils in Oostkapelle!

In Sneeuwwitje is voldoende informatie beschikbaar over de omgeving. Uiteraard kunt u ook bij de VVV in het centrum van Oostkapelle terecht.