Foto 1: Vakantiehuis Vroonweg 2-27 Oostkapelle Zeeland Foto 2: Vakantiehuis Vroonweg 2-27 Oostkapelle Zeeland Foto 3: Vakantiehuis Vroonweg 2-27 Oostkapelle Zeeland

Voor een strandvakantie is dit de perfecte locatie!
Veel zonuren en een lekker zeebriesje, zwemwater van uitstekende kwaliteit en een goed schoongehouden strand (in 2022 voor 34e keer blauwe vlag milieu onderscheiding).
Direct aan de strandopgang van de Duinweg (ca. 8 minuten lopen) ligt strandpaviljoen De Piraat en wat verderop vindt u o.a. Lage Duintjes en Bij Karel, allen goed verzorgde paviljoens waar u kunt genieten van zee en strand onder het genot van een hapje en een drankje.
Niet alleen de zee maar ook het bos is dicht in de buurt. Het park ligt vlakbij duin- en waterwingebied Oranjezon en direct aan het bosrijke natuurgebied De Manteling, waarin aan de overzijde van de Vroonweg een wandel- en fietspad (fietsknooppuntenroute) loopt. Fietsen zijn te huur op verschillende plekken in Oostkapelle.
Er zijn tevens legio andere mogelijkheden voor een leuke dagbesteding. Van musea, bezienswaardigheden en historische plaatsen tot leuke speelplekken voor kinderen. Er is veel te doen, voor jong en oud. In de woning liggen folders van mogelijke uitjes.
In Oostkapelle en omgeving zijn veel horeca gelegenheden, voor elk wat wils. Het meest dichtbij, direct aan de overkant van het park, ligt café-restaurant Boschhoek op de hoek bij de Duinweg.
Dagelijkse boodschappen kunt u doen bij de Jumbo in Oostkapelle. Ook in Serooskerke, Vrouwenpolder en Domburg vindt u supermarkten met een uitgebreid assortiment (resp. Plus, Jumbo en AH).
In campingwinkel Dennenbos, op loopafstand aan de Duinweg 64, kunt u in het zomerseizoen terecht voor een wat beperkter assortiment, verse broodjes en schepijs.