Foto 1: Vakantiehuis Galgewei 29 Koudekerke-Dishoek Zeeland Foto 2: Vakantiehuis Galgewei 29 Koudekerke-Dishoek Zeeland Foto 3: Vakantiehuis Galgewei 29 Koudekerke-Dishoek Zeeland
Comfortabele sfeervolle vakantiewoning. Gelegen aan de rand van een kleinschalig kindvriendelijk vakantieparkje. Veel privacy met een vrij uitzicht over het nieuwe natuurgebied.
Onderaan de nieuwe duinen. Strand ligt op ca. 100 meter lopen. Het park is autovrij en er is een eigen parkeerplaats met een bolderkar voor de bagage.
De woning is zeer compleet ingericht, zowel binnen als buiten. Het huis heeft een groot beschut terras op het zuiden.
Beneden is een grote woonruimte met een open keuken. Een doucheruimte (regendouche) met wastafel en aparte toiletruimte. Aan de achterzijde is een berging waar de bolderkar staat .
Het huis beschikt over vloerverwarming en een plavuizenvloer. Boven zijn 2 slaapkamers. Een met een 2 persoonsbed (160x200) en de andere slaapkamer met 2 éénpersoonbedden (90x200) en een onderschuifbed.
Verder is er een aansluiting op de kabeltelevisie met een tweede televisie op de slaapkamer en op het internet met een Wifi verbinding. Met een smart TV, dvd speler en radio cd speler met usb. In de keuken is een ruime koelkast, combi-magnetron-oven, filterkoffieapparaat, een waterkoker en een 4-ptsgasstel. En in de berging staat de wasmachine.


Voorzieningen
Maximaal aantal personen: 4
Totale woonoppervlakte: 70 m²
Oppervlakte tuin/terras: 40 m²
Grootte woonkamer: 30 m²
Aantal slaapkamers: 2
Aantal toiletten: 1
Aantal fietsen: 0