Foto 1: Vakantiehuis Valkenisseweg 112-1 Groot-Valkenisse Zeeland Foto 2: Vakantiehuis Valkenisseweg 112-1 Groot-Valkenisse Zeeland Foto 3: Vakantiehuis Valkenisseweg 112-1 Groot-Valkenisse Zeeland
Gelegen aan de rand van Zoutelande, onderaan de duinen in bosrijke omgeving ligt verscholen in de bossen, het kleine, rustige en kindvriendelijke park "park de Woeste Hoeve", vakantiewoningen voorzien van alle comfort voor max 4-5 personen. De huisjes zijn voorzien van alle comfort (LCD-TV, DVD, CD speler, CV, elektrische sierhaard, magnetron, oven, wasmachine, enz) en zijn gezellig ingericht. Woeste Hoeve 112 en 116 hebben 2 slaapkamers en op de overloop staat een smal 2-p bed en in nr. 114 is er op de overloop een infrarood sauna ipv het smalle 2-persoons bed. WH 116 heeft een 2e toilet boven gekregen in 2021 en ook hebben we de hele bovenverdieping gerenoveerd, grote slaapkamer wanden gestucd, nieuwe laminaat vloer, nieuwe bedden grote slaapkamer.
Op unieke lokatie, op nog geen 300 m loopafstand van het strand en de zee. Men heeft een eigen terras met tuinstoelen en zicht op de duinen. Draadloos internet aanwezig, WIFI. Roken verboden.
Voor de kinderen is er een zandbak en speeltoestellen. Het park is afgesloten dmv een slagboom en rondom het park is er een hek.
Wij hebben 3 huisjes, 1 huisje (116) is huisdier vrij.


Voorzieningen
Maximaal aantal personen: 4
Totale woonoppervlakte: 70 m²
Oppervlakte tuin/terras: 20 m²
Grootte woonkamer: 30 m²
Aantal slaapkamers: 3
Aantal toiletten: 1
Aantal fietsen: 0