Foto 1: Vakantiehuis Kanaalweg 5 Cadzand Zeeland Foto 2: Vakantiehuis Kanaalweg 5 Cadzand Zeeland Foto 3: Vakantiehuis Kanaalweg 5 Cadzand Zeeland
Vlakbij strand, zee, duinen, de nieuwe jachthaven en het natuurgebied " 't Zwin". Zeer ruim en comfortabel vakantieverblijf in Cadzand - Bad. Maximaal 8 personen. Het huis is ideaal voor 2-6 personen. Zie ook WWW.CADZAND-HAVEN.INFO. Ook als u voor langere tijd bij ons wilt huren -ook als echtpaar of alleenstaande- kunt u bij ons persoonlijk informeren naar de prijzen. Wifi; dus u kunt bij ons gebruik maken van internet.

WOONKAMER en KEUKEN:
Ruime woonkamer die is ingericht met o.a. een recente smart TV (kabelaansluiting), een radio-, cassette- en CD-toren, een videorecorder en een DVD speler. De woonkamer heeft een schuifdeur naar het grote balkon aan de achterzijde. Aparte keuken, met vaatwasser, magnetron, etc.. De (inzet)haard mag niet worden gebruikt, behalve in het laagseizoen en dan ook alleen ná overleg met- én toestemming van ons.

SLAAPKAMERS:
Er zijn 3 grote slaapkamers. De slaapkamer op de parter're (2 bedden) heeft een ligbad, een aparte douche en een (invaliden-)toilet en heeft ook een deur naar het balkon aan de achterzijde. De ruime slaapkamers op de 1e verdieping hebben elk een eigen badkamer met wastafel en douche en elk een zitgelegenheid en 2 naast elkaar staande bedden. De éne kamer boven heeft ook een balkon. De andere ruime kamer daar heeft nog een 3e (vrijstaand) en 4e (opklapbaar) bed. Verder is er een toilet in de ruime entree én op de 1e verdieping.

TUIN, TERRAS en PARKING:
Tuin aan de voor- en zuidzijde (ochtend- en middagzon) met beschut terras. Tuinhuis, ook voor uw fietsen. Beschutte prive parking.

LIGGING:
Vlakbij zee en duinen; minder dan 5 minuten wandelen naar het strand! Oók vlakbij 't natuurgebied 'het Zwin' en toch ook dicht bij de winkels in Cadzand-Bad! Knokke en andere badplaatsen in Belgie zijn 'om de hoek', in nog geen 30 minuten rijdt u van ons uit naar de cultuurstad Brugge, in iets meer dan een uur naar Brussel, in minder dan 2 uur naar de (krijt-)rotskusten in Noord- Frankrijk, in ruim 3 uur naar Parijs en in minder dan 3 uur naar Amsterdam. Zie hiervoor b.v. www.routenet.nl. Ook een dagtrip naar Londen -door de Kanaaltunnel of met de boot-, behoort vanaf hier tot de mogelijkheden. Verder volop fietsmogelijkheden op- of onder de duinen en b.v. via het fiets/voet-veer vanaf Breskens even naar 'de overkant' voor een bezoekje aan Vlissingen of Middelburg, genieten van de rust en van de vergezichten in de polders. Vanaf Gezinslogies 't Haventje kunt u ook prima met de fiets onderlangs 'de Zwindijk' naar het vogelpark aan de Belgische kant van het Zwin, nabij Knokke!

Als u van gezonde lucht houdt zit u hier om meer dan 1 reden goed, want in Gezinslogies 't Haventje geldt: "Niet roken".

Wij verhuren normaal van zaterdag tot zaterdag. Wilt u Gezinslogies 't Haventje maar voor 1 of een paar dagen huren, b.v. een weekend of een midweek? Informeer dan AUB bij ons persoonlijk naar de mogelijkheden en prijzen, via [email protected].

Met hartelijke groet,

Pieter & Christel de Bruijne (wij
gebruiken 't souterrain van Gezinslogies
't Haventje privé of verhuren dit apart).

P.S.:
- Wij hebben de hier getoonde en besproken gegevens betreffende ons vakantieverblijf met zorg samengesteld. Echter er kunnen geen rechten aan worden ontleend.
- Registratienummer: 1714 8368 B45A DDC3 864E


Voorzieningen
Maximaal aantal personen: 8
Totale woonoppervlakte: 200 m²
Oppervlakte tuin/terras: 100 m²
Grootte woonkamer: 70 m²
Aantal slaapkamers: 3
Aantal toiletten: 3
Aantal fietsen: 0