Foto 1: Vakantiehuis Hogeweg 50A - 15 Burgh-Haamstede Zeeland Foto 2: Vakantiehuis Hogeweg 50A - 15 Burgh-Haamstede Zeeland Foto 3: Vakantiehuis Hogeweg 50A - 15 Burgh-Haamstede Zeeland
Zeestern 15 is het adres van onze mooie vakantiewoning op Park Zeeduin in Burgh-Haamstede op het eiland Schouwen-Duiveland, Zeeland.
Vrijstaand gelegen op een uniek plekje aan de bosrand van een kleinschalig park, temidden van rust, privacy en natuur.

De benedenverdieping van de woning is van alle gemakken voorzien, zoals een flatscreen TV met digitale televisie (incl. Google Chromecast voor Netflix, YouTube etc. streaming), draadloos internet (wifi), vaatwasser, oven, magnetron, wasmachine, droger en open haard. De open keuken is zeer compleet ingericht, voorzien van allerhande kookgerei en basisartikelen.

Op de bovenverdieping is het 2e toilet. De 3 slaapkamers hebben comfortabele bedden met pocketvering matrassen en wandventilatoren voor de nodige verkoeling tijdens warme zomermaanden.

De rondom gelegen tuin biedt op meerdere terrassen alle gelegenheid om te relaxen en van de zon te genieten.

In de duinen en het bos, vlak achter de woning, is het fijn wandelen en op het nabijgelegen strand (op ca. 2000m) lekker uitwaaien.

In het dorp (op ca. 1500m) is voor de boodschappen alles te vinden in supermarkt, bakker of viswinkel. De Zeeuwse bolussen en mosselen zijn daar volop verkrijgbaar. Ook restaurants, een sportcentrum met midgetgolf, bowling, kinderkermis, tennis (out- en indoor), een approach golfbaan, (elektrische) fietsverhuur en zelfs een klimbos bevinden zich in de nabije omgeving.

Breng een bezoek aan Deltapark en mosselkwekerij Neeltje Jans; een plaats waar natuur, cultuur en techniek samenvloeien.

De grotere dorpen en steden zoals Zierikzee, Goes en Middelburg zijn in ca. een half uur per auto te bereiken.

Neem contact met ons op voor een onbezorgd verblijf in het altijd heerlijke Zeeland.

Familie Snieder


Voorzieningen
Maximaal aantal personen: 5
Totale woonoppervlakte: 85 m²
Oppervlakte tuin/terras: 539 m²
Grootte woonkamer: 45 m²
Aantal slaapkamers: 3
Aantal toiletten: 2
Aantal fietsen: 3




Gegevens verhuurder
Familie Snieder
Telefoon: 00 31 (0)6 52024253
Email: [email protected]
Website: http://www.zeestern15.nl