Foto 1: Vakantiehuis Westhovenseweg 3 Aagtekerke Zeeland Foto 2: Vakantiehuis Westhovenseweg 3 Aagtekerke Zeeland Foto 3: Vakantiehuis Westhovenseweg 3 Aagtekerke Zeeland
  Gastenboek    

Claudia (15-08-2021)
Es war so super! Wir sind von Frau Bosselaar herzlich aufgenommen worden und haben uns sofort wohl gefühlt. Die Ausstattung des Hauses ist sehr gut und man hat viel Platz.
Die Lage ist ruhig und man ist schnell zu Fuß oder mit dem Rad im Zentrum Domburgs oder am Strand.
Alles bestens !

Jeroen (26-10-2020)
hallo els, al meerdere keren gebruik gemaakt van dit mooie en ruime vakantiehuis. Ook bij een mindere dag qua weer boffen we met zoveel ruimte. Ook in de omgeving is er voor onze jonge kinderen veel te doen. We hopen volgend jaar weer terug te komen.
Marcel (04-02-2017)
Hallo Els en Simon,
we hebben een super herfstvakantie gehad. Erg mooi en schoon huis. Veel ruimte. De kinderen vonden het prima. Strandwandeling, fietsen, paardrijden ... We komen weer!

Eesje en Fred Buurman (15-06-2016)
Hallo Els en Simon !
Alles was prima voor elkaar, fijne mensen en we hebben leuke dagen gehad waarbij het weer nog meeviel.
Het meegekregen plantje beslaat inmiddels al een vierkante meter !!
We komen zeker bij jullie terug.
Jut en Jul wensen jullie een fijne vakantie en tot ziens.

Fam.van den Belt (03-05-2016)
We zijn net terug van een heerlijk weekje vakantie in dit mooie vakantiehuis!
We hebben genoten, lekker uit de wind in de zon gezeten en onze zoontjes (5 en 2 jaar) konden lekker spelen in de ruime tuin achter het huis! Dicht bij het strand en een mooi aangelegd park! Fazanten en herten gespot! Lekker ruim en schoon! Vriendelijke eigenaars!
Dit huis staat in onze favorieten!
Groeten, fam van den Belt

Fam.W.Clasquin - Rotterdam (12-10-2015)
Met onze kinderen en kleinkinderen hebben we een heerlijk weekeinde beleefd in dat geweldige huis van jullie! We hebben volop genoten van en met elkaar! Superlief dat we allemaal op de fiets konden...zelfs onze kleinzoon van 22 maanden kon in een karretje achter de fiets mee! We hebben het enorm getroffen met de zon...Wat ons betreft...zeker voor herhaling vatbaar!

Willem-Lia-Stephanie-Nino-Lilou-Marcel-Kim en Stijntje.

Frank (26-05-2014)
Net terug van deugddoend lang weekend. Warme ontvangst, gezellig huis, mooie omgeving, kindvriendelijk, ... Kortweg, een aanrader ! Correcte afhandeling, dank je wel Els en Simon.F,
Tinca Polderman (27-01-2014)
Wat een heerlijk, ruim en comfortabel vakantiehuis. We komen nog een keer terug in de zomer om 'op het padje' voor het huis te zitten!
Anne, Maartje, Suus, Jeanine en Tinca

Fam. Hagen (05-06-2013)
Der Empfang durch Fam. Bosselaar war sehr herzlich und freundlich. Das Haus ist sehr geschmackvoll und liebevoll eingerichtet und bietet mehr als genug Platz für 8 Erwachsene. Es ist alles vorhanden, was man für einen Urlaub am Meer braucht. Der Strand und die Stadt Domburg sind problemlos zu Fuß zu erreichen und die Umgebung ist perfekt geeignet für schöne Radtouren durch die Natur. Wir kommen gerne nochmal wieder und empfehlen das Haus unbedingt weiter!
Fam. Bouten Boxmeer (22-06-2012)
In de pinksterweek met de hele familie m'n 70ste verjaardag gevierd in het mooie , luxe huis van de fam. Bosselaar. Prachtig en rustig gelegen buiten de drukte van de grotere badplaatsen Domburg en Oostkapelle, die met de fiets in 5 minuten te bereiken zijn. Heel mooie fietsroutes. Het strand is heerlijk, maar we troffen dan ook mooi weer die week. We komen zeker nog eens terug en bevelen uw huis graag aan bij familie en vrienden.
Fam. Bosselaar, bedankt.

Fam. Huijnen (30-10-2011)
Wat een heerlijk huis. Wij waren met 9 personen bij jullie te gast in de herfstvakantie, en we hebben genoten, van jullie gastvrijheid, van het weer, van de omgeving maar bovenal van het heerlijke strand. In het huis is alles aanwezig wat je maar kunt wensen. Wat een ruimte en luxe. Zeker voor herhaling vatbaar.

Groetjes Fam. Huijnen uit Eys.

Rogier en Marjo en Teun (19-09-2011)
Ondanks het slechte weer hebben we een heerlijke week gehad. Teun heeft genoten van alle traktors en paarden die voorbij kwamen. Het huis was een cadaeeutje op zich, wat een ruimte.
Bedankt en hopelijk tot ziens
rogier, Marjo en Teun

Nelleke Plaisier (01-08-2011)
Ha Els en Simon, De zon schijnt nu en wij zijn aan het afkicken van de heerlijke vakantie bij jullie in het huis"je". Het kon niet beter, zelfs met het bijzondere 'zomerweer'dat we hadden.Onze jarige kinderen werden door voorbijgangers van harte toegezongen en dat was extra feestelijk. Het voordeel van zo'n ruime voortuin hé. Bedankt voor alles! wij kunnen er weer een tijdje tegen! Dick, Nelleke en de rest van de clan.
Erik Verhoeven (24-06-2011)
Als je geen zin hebt in de drukte van Domburg dan zit je hier super. Rustig landelijk gelegen ergens tussen Domburg en Oostkapelle. Twee weken hier verbleven. Heerlijk 300 km. gefietst met gezinnetje door vrijwel geheel Walcheren. Erg schoon huisje zelf gebouwd door verhuurder. Stoer. Leuke speeltuin aanwezig. Klein minpuntje vonden wij de open voortuin met niet zo veel privacy. Aanrader voor gezinnen met kids vanaf een paar jaar. Hou wel de autos in de gaten die toch af en toe over t landweggetje komen rijden. Voor de mensen die geen zin hebben in de hoge prijzen van de lokale supermarkten; AH xl in Vlissingen met zeer ruime openingstijden (ook op zondag)
bram en nini de visser (21-06-2011)
20 mei - 2 juni 2011
Wat hebben wij een fijne vakantie gehad aan de Westhovenseweg 3.
Een perfect huis, ik had het zo mee willen nemen naar Haren.
Het ligt ook heel mooi: een gezellig weggetje met landjes en weitjes
Els en Simon heel erg bedankt voor jullie gastvrouw/heer schap.
Wij voelden ons helemaal thuis bij jullie.
Wij hopen volgend jaar terug te komen, dan kunnen wij ook weer
genieten van de lekkere bolussen en roombroodjes van bakker Koppejan.
Een hartelijke groet van bram en nini de Visser - de Kraker.

Familie Becker (03-05-2011)
Wir waren begeistert von dem Haus!!!!! Es ist wunderschön renoviert, geschmackvoll eingerichtet, sehr geräumig und sauber! Auch die Umgebung ist total ruhig und schön.
Wir haben uns direkt wohlgefühlt und können das Haus wirklich uneingeschränkt weiterempfehlen!
Von uns gibt es 5 Sternchen*****
Liebe Familie Bosselaar, vielen Dank für den wirklich tollen Aufenthalt in ihrem Haus und liebe Grüße!

fam Schooneveldt (27-04-2011)
De paasdagen met 7 volwassen, een meisje van 3 en een meisje van 1 in dit huis doorgebracht. Het huis is lekker ruim, er was ruimte genoeg voor iedereen. We hebben gebruik gemaakt van de fietsen en heerlijk buiten kunnen zitten. In de omgeving kunnen mooie fietstochten gemaakt worden en het strand is ook dichtbij. Heerlijk huis!
Lieke (28-02-2011)
Een hartverwarmend ontvangst, een prachtig en sfeervol huis met mooie houten balken, ruime slaapkamers en een houtkachel.
Het huis maar ook de omgeving is heel toegankelijk met kinderen en van alle gemakken voorzien, iedereen is heel vriendelijk en gastvrij.
Wij hebben een heerlijke paar dagen gehad!
Mooi en goed te bereiken strand, pannenkoeken, speelgelegenheid, schommel, wandelroutes...

Dank jullie wel voor een bijzonder begin van het voorjaar.
Hopelijk komt er nog een moment dat ik van jullie paleisje gebruik kan maken!