Foto 1: Vakantiehuis De Baan 3 Westkapelle Zeeland Foto 2: Vakantiehuis De Baan 3 Westkapelle Zeeland Foto 3: Vakantiehuis De Baan 3 Westkapelle Zeeland
In de voormalige schuur grenzend aan ons woonhuis hebben wij 2 studio's gerealiseerd, elk voor 2 personen. Er is een studio op de begane grond en een studio op de 1e verdieping.

Beide studio's zijn voorzien van een woon / slaap kamer met 2 opgemaakte boxspring bedden, badkamer met douche - toilet - wastafel, kitchenette zonder kookgelegenheid, maar met magnetron ( combimagnetron op de begane grond ), Senseo, waterkoker, broodrooster, citruspers, borden - bestek - glazen, bar/ tafel met barkrukken, zithoek met tv, wekkerradio.

U kunt als gezin met kinderen ook beide studio's tegelijk huren zodat ouders en kinderen een eigen slaapkamer hebben. De 2e studio is dan voor de helft van de prijs. Uitsluitend voor gezinnen.

Nu de restaurants gesloten zijn vanwege corona staat er een electrisch kookplaatje en 2 pannen in de studio.

Voor de studio is gelegenheid om lekker buiten van de zon te genieten. Ook hebben beide studio's een privé
parkeerplaats voor de deur.

Koffie en thee staat klaar met wat lekkers erbij.

Wilt u uw huisdier meenemen, dan graag eerst overleggen. Dit is uitsluitend buitenom het hoogseizoen mogelijk ( november t/m maart ).

Op foto nr. 2 is de studio op de begane grond te zien, en foto nr. 3 de studio op de 1e verdieping.


Features
maximum number of persons: 2
Total size: 26 m²
size garden/terrace: 12 m²
size living room: 22 m²
number of bedrooms: 1
numbers of toilets: 1
number of bicycles: 0