Foto 1: Vakantiehuis Grevelingenhof 43 Scharendijke Zeeland Foto 2: Vakantiehuis Grevelingenhof 43 Scharendijke Zeeland Foto 3: Vakantiehuis Grevelingenhof 43 Scharendijke Zeeland

Het park ZEELAND VILLAGE ligt aan de rand van het gezellige dorpje Scharendijke.

Het dorp ontstond in de 15e eeuw aan een schaardijk, een dijk aan een diepe vloedgeul zonder slikken ervoor. Aanvankelijk was Scharendijke weinig anders dan een buurtschap waar naast landarbeiders ook dijkwerkers woonden.

Na de voltooiing van de Brouwersdam in 1972 is het dorp een centrum van watersport geworden en heeft het veel nieuwe bewoners getrokken. Met de Noordzeestranden en het Grevelingenmeer op loopafstand is Scharendijke de ideale plek voor met name de surf-, zeil- en duiksport. De duikers in Nederland beschouwen de duikgebieden "het Koepeltje", "Scharendijke Haven" en "Nieuwe Kerkweg" als hotspots van het Grevelingenmeer.

Direct naast het Park is een grote supermarkt die iedere dag geopend is. In het centrum van Scharendijke zijn meerdere gezellige cafeetjes en eetgelegenheden.

Het Grevelingenmeer ligt vlakbij met een speciaal voor het park aangelegd strandje. Alles op loopafstand.

U kunt natuurlijk ook naar het nabij gelegen bekende Renesse.

Ook Brouwershaven, Burgh Haamstede en Zierikzee zijn zeker de moeite waard. En voor de sportieve vakantieganger allemaal op fietsafstand.


Adres information of the letter
Rutger van der Most
Telefoon: 00 31 (0)6 14222884
Website: http://www.urlaub-anbieter.com/zeeland-02village.htm