Foto 1: Vakantiehuis Grevelingenhof 8 Scharendijke Zeeland Foto 2: Vakantiehuis Grevelingenhof 8 Scharendijke Zeeland Foto 3: Vakantiehuis Grevelingenhof 8 Scharendijke Zeeland

Onze vakantiebungalow is gelegen op het eiland Schouwen Duivenland, 500mtr. verwijderd van het Grevelingenmeer (het enige zoutwater meer van Europa) en de jachthaven van Scharendijke waar uitgebreide mogelijkheid aanwezig is om duiksport te leren en/of te beoefenen. In het dorp Scharendijke vind u naast ons park o.a. een grote supermarkt voor de dagelijkse levensmiddelen, daarnaast zijn er ca. 7 restaurantjes met ieder zijn eigen specialiteit. Ook is er een rijwielhandel waar u goede (electrische) fietsen kunt huren om de schitterende omgeving sportief te verkennen. Zie website www.vandongentweewielers.nl

Op 2 km fietsen vind u het brede Noordzeestrand met diverse gezellige strandpaviljoentjes aan de voet van de Brouwersdam met alle mogelijke vormen van water en strandsporten zoals surfen, kiten, vliegeren, strand buggy's, zeilen ,waterskiën of vissen op zoutwater vis.

Ook uw hond zal de grootste schik hebben aan een lange strandwandeling. Een prachtige tocht langs het schoonste strand van Europa naar Renesse of nog verder naar Burg-Haamstede waarbij uw hond vrij los mag lopen in de periode van oktober tot april.

Het touristische Renesse, waar altijd wel iets te doen is, en het idyllische Burg-Haamstede met zijn vuurtoren liggen op 5 en 7 km verwijderd en ook prima te bereiken per fiets door de mooie duinen en bossen.

Het schilderachtige Brouwershaven ligt op 5 km en lekker winkelen of naar de markt kunt u in Zierikzee op 12 km verwijderd.

Een prachtige fietstocht door het natuurgebied "de kwaaie hoek" richting Ouddorp (17 km.) is zeker de moeite waard. Ook hier fietst u tussen de prachtige duinen en komt u onderweg o.a. nog een vuurtoren tegen en een zelf te beklimmen uitkijkpost met zicht over de duinen en Noordzee mag u ook zeker niet missen.

Een leuk uitstapje voor jong en oud is natuurlijk een dagje "Neeltje Jans" (17 km.) het ontstaan van de peilerdam met een bezichtiging van de Schelde kering, het museum, speeltuinen, waterpret en nog veel meer.

Jaarlijks in februari en maart " Strao" hét paarden spektakel van Schouwen-Duivenland. Bij dit evenement gaan er honderden paarden met ruiters (velen verkleed in klederdracht) het strand op en de zee in. Dit gebeurd op het strand van Scharendijke, Ellemeet en Renesse, op diverse zaterdagen in deze periode.

Ook een hele mooie fietsroute is een tocht door het natuurgebied " Tureluur " waar u fietst van Serooskerke naar Zierikzee, onderaan de dijk met prachtige vergezichten over het meer en de weidse natuur van Schouwen-Duivenland.


Adres information of the letter
P. van Bezooijen
Telefoon: 00 31 (0)6 55843578
Email: [email protected]
Website: http://www.urlaub-anbieter.com/villa-village.htm