Foto 1: Vakantiehuis Vroonweg 72 Oostkapelle Zeeland Foto 2: Vakantiehuis Vroonweg 72 Oostkapelle Zeeland Foto 3: Vakantiehuis Vroonweg 72 Oostkapelle Zeeland
Te huur: een prachtig nieuw vakantiehuis, gelegen in een mooi natuurgebied, middenin de duinen. Dit sfeervolle huis (120 m2) is begin 2013 nieuw gebouwd. Het huis is met zorg in een geheel landelijke stijl ingericht. Ook de tuin beschikt over drie terrassen. Het huis ligt aan de Vroonweg, een doodlopende weg die over gaat in een fietspad, o.a. langs de dorpen Domburg en Vrouwepolder. Een perfecte plek om even bij te komen en te genieten.

Het totale kavel (700m2) bestaat uit een ruime parkeergelegenheid en een heerlijke tuin met veel gras, bloemen en terrassen, waaronder een barbeque terras.

Het nieuwe huis is van alle gemakken voorzien. Uiteraard is er een vaatwasser, wasmachine en -droger zijn aanwezig maar ook internetverbinding. Het huis heeft drie slaapkamers met in totaal zes bedden (twee tweepersoonsbedden en één stapelbed). Het huis is ingericht met lichte, landelijke meubels en het beschikt over een moderne en ruime keuken met 5 pits gasfornuis.

In het huis mag niet gerookt worden. Bedlinnen dienen de huurders zelf mee te nemen of u kan het via ons huren.

Het huis wordt verhuurd door Janse Holidays:
www.janse-holidays.nl
[email protected]


Features
maximum number of persons: 6
Total size: 120 m²
size garden/terrace: 700 m²
size living room: 45 m²
number of bedrooms: 3
numbers of toilets: 2
number of bicycles: 0