Foto 1: Vakantiehuis galgewei 24 Koudekerke-Dishoek Zeeland Foto 2: Vakantiehuis galgewei 24 Koudekerke-Dishoek Zeeland Foto 3: Vakantiehuis galgewei 24 Koudekerke-Dishoek Zeeland
Zomerwoning nieuw gebouwd. Eind mei 2012 in gebruik genomen. Is inmiddels wit geverfd.
Uniek voor de kuststrook tussen Vlissingen en Dishoek! Een leuk houten vakantiehuisje gelegen op een gezellig, kleinschalig parkje. De woning is aan de rand van het park gelegen en grenst aan een sloot met daar achter nieuw aangelegd natuurcompensatie. Hierdoor heeft u veel privacy. De woning kijkt aan de andere zijde uit op de duinen en u staat dan ook binnen 5 minuten op het strand!

Ruime, kindvriendelijke, autovrije speelweide.

Aan de voorzijde kijkt de woning over het parkje, maar aan de achterzijde kunt u heerlijk privé zitten. U kijkt hier op de achtergelegen natuurcompensatie en heeft de hele dag zon

Indeling: hal: badkamer met wastafel en inloopdouche. Apart toillet. Lichte, knusse woonkamer met openslaande deuren naar terras. Open keuken met vaatwasser. Beneden 1 slaapkamer met 2 boxsprings .
Het geheel wordt verwarmd door CV. Iedere ruimte is voorzien van radiatoren. Boven: 1 aparte slaapkamer met ook 2 boxsprings en een open zoldertje.
Klein schuurtje met wasmachine, CVketel en tuinstoelen/tafels
Terras met overkapping.
Als u arriveert kunt u rustig genieten. De bedden zijn al voor u opgemaakt.

Rust en ruimte zijn hier de kernwoorden.
Bos met wandelroutes, duingebied en natuurlijk de uitgebreide brede Walcherse stranden, met bij goed weer zicht tot aan Belgie. In de directe omgeving zijn diverse strandpaviljoens waar heerlijk gegeten en relaxed kan worden. Het gehele Walcherse landschap ligt aan uw voeten. Op circa 10 min. fietsen ligt Vlissingen waar alle voorzieningen aanwezig zijn; winkels, supermarkten, bioscoop, musea, ziekenhuis.

Huur is incl. Bed-en linnengoed, nutsvoorzieningen, keukenlinnen, toiletpapier en keukenrol en schoonmaakmiddelen. Het bedrag is excl. borg. Deze wordt binnen één week teruggestort op uw rekening, mits netjes bewoond en schoon achter gelaten!

Geen huisdieren ivm hygiene en allergie.

Extra voorzieningen: Bolderwagen voor vervoer van de spullen van en naar de auto.. Kinderstoel e.d. op aanvraag, prive parkeerplaats.

Ook voor langere periode.


Features
maximum number of persons: 4
Total size: 38 m²
size garden/terrace: 125 m²
size living room: 16 m²
number of bedrooms: 2
numbers of toilets: 1
number of bicycles: 0