Foto 1: Vakantiehuis galgewei 24 Koudekerke-Dishoek Zeeland Foto 2: Vakantiehuis galgewei 24 Koudekerke-Dishoek Zeeland Foto 3: Vakantiehuis galgewei 24 Koudekerke-Dishoek Zeeland
LIGGING:
Unieke, pal aan de Zeeuwse kust gelegen zomerwoning. De woning ligt direct aan de duinen tussen Vlissingen en Dishoek, op 5 minuten loopafstand van het strand!
De kuststrook Dishoek / Zoutelande is een van de plaatsen met de meeste zonuren van Nederland, vandaar ook de bijnaam “de Zeeuwse Riviera”.

PARK GALGEWEI:
De woning ligt op een gezellig, kleinschalig parkje: park Galgewei. Rust en ruimte zijn hier de kernwoorden.
De woning ligt aan de rand van het parkje en kijkt aan de ene kant over het parkje uit op de duinen en grenst aan de andere kant direct aan een open natuurgebied. Hierdoor heeft u veel privacy.
Het parkje heeft een ruime, kindvriendelijke speelweide met diverse speeltoestellen.
Het parkje is autovrij, u kunt uw auto parkeren aan de rand van het parkje op de eigen parkeerplaats van de woning. Met onze bolderkar kunt u uw spullen gemakkelijk naar de woning brengen.

OMGEVING:
De omgeving kent veel bos met fiets- en wandelroutes, en een mountainbikeroute pal naast het parkje. Het gehele Walcherse landschap ligt aan uw voeten.
En natuurlijk is er het prachtige duingebied en de uitgebreide brede Walcherse stranden, met bij goed weer zicht tot aan België. Een heerlijke strandwandeling brengt u gemakkelijk naar Vlissingen of Zoutelande. Onderweg zijn er diverse strandpaviljoens waar u heerlijk kunt vertoeven.
En in de avond loopt u gemakkelijk naar Dishoek, met z’n diverse restaurants.

In de zomermaanden is er een supermarkt op ca 10 min. lopen. Op circa 10 min. fietsen ligt Vlissingen waar alle voorzieningen aanwezig zijn: winkels, supermarkten, bioscoop, musea, ziekenhuis. Op ca 35 min. fietsen of ca 15 autominuten ligt Middelburg, de monumentale stad rijk aan historie en cultuur, met z’n gezellige binnenstad.

DE WONING:
De woning is gebouwd in 2012, geheel geïsoleerd en voorzien van dubbele beglazing. Het geheel wordt verwarmd door CV, iedere ruimte is voorzien van radiatoren.
De woning heeft een lichte, knusse woonkamer met openslaande deuren naar het overdekte terras / veranda. De woning heeft een open keuken met vaatwasser.
De woning is voorzien van een badkamer met wastafel en inloopdouche en er is een aparte toilet.
Beneden is er 1 slaapkamer met 2 boxsprings. In de hal is de trap naar de bovenverdieping met 1 extra slaapkamer met ook 2 boxsprings en daarnaast een open zoldertje met ruimte voor een kinderbedje of is bij wat minder weer te gebruiken als speelzolder voor de kinderen. Het kinderbedje, de kinderstoel en traphekjes zijn aanwezig.
Buiten is er inpandig een kleine berging met wasmachine en de CV-ketel. Er zijn voldoende tuinstoelen en -tafels.

Huisdieren zijn i.v.m. hygiëne en allergie niet toegestaan.


Features
maximum number of persons: 4
Total size: 38 m²
size garden/terrace: 125 m²
size living room: 16 m²
number of bedrooms: 2
numbers of toilets: 1
number of bicycles: 0