Foto 1: Vakantiehuis Vebenabos 37 Koudekerke-Dishoek Zeeland Foto 2: Vakantiehuis Vebenabos 37 Koudekerke-Dishoek Zeeland Foto 3: Vakantiehuis Vebenabos 37 Koudekerke-Dishoek Zeeland
  Guestbook    

Ad en Mien Roza (17-09-2019)
We komen al vele jaren met veel plezier in het Mezennest. Het is gelegen op een rustige locatie en dichtbij Vlissingen en Middelburg. Die beide op fiets afstand liggen. Het huisje is binnen opgeknapt en is een aanrader , Het is er heerlijk rustig met veel privacy .En zeer dichtbij het strand .
Marion en casper van der heijden (14-07-2019)
We hebben in juni een geweldige week in het “ mezennest “ gehad!
Het huisje is eenvoudig maar toch van alle gemakken voorzien en ligt op een fijne rustige plek tegen de duinen aan. We komen zeker nog eens terug!

Karin und Thomas (17-05-2019)
Kommen schon viele Jahre und immer wieder gerne in das Häuschen. Wir fühlen uns dort wie zu Hause. Genießen die schöne Landschaft und die tolle Lage in unmittelbarer Strandnähe. Das Häuschen ist frisch renoviert, hat ein schönes, ruhiges Grundstück. Alles in allem: Wir können uns immer prima erholen und freuen uns schon auf das nächste Mal!
Aufenthalt Mai 2019

Wil en Alda (17-05-2019)
t Mezennest is een mooi, ruim en gezellig vakantiehuis en voorzien van alle comfort.
Een unieke en rustige plek met uitzicht op de duinen. Een mooi terras en veel ruimte rondom het vakantiehuis. Dit stekje is een aanrader !
Ook heel fijn dat het hond-vriendelijk is.
Wij waren er met 2 hondjes begin april 2019 en vanuit het huis kun je veel wandelen en fietsen en ook naar het strand lopen. Een prachtige omgeving om veel te ondernemen en te beleven. Wij hebben genoten en komen zeker nog een keer terug.
Groetjes Wil en Alda