Foto 1: Vakantiehuis Puijendijk 2a Groede Zeeland Foto 2: Vakantiehuis Puijendijk 2a Groede Zeeland Foto 3: Vakantiehuis Puijendijk 2a Groede Zeeland

De ligging is op loopafstand van het strand, met een trendy paviljoen Beach House 25 of strandtent Puur, waar u tijdens de avondmaaltijd de zon in de zee kunt zien zakken. Parkeergelegenheid voor zeker twee auto`s op eigen terrein. Op 1 kilometer afstand van Groede Podium; een speel- en ontdekpark met kinderboerderij en horeca. Op 2 kilometer afstand van het pittoreske dorp Groede met zijn historische pandjes en diverse horecagelegenheden. Binnen vijf minuten bent u bij de vissers- en jachthaven van Breskens. In 20 minuten rijdt u naar Knokke (BE). Culinaire hoogstandjes vindt u bij Etablissement 1880 in Groede en De Drie Koningen, beide op fietsafstand. Ook in Groede kunt u de geweldige brouwerij Dutch Bargain bezoeken. Sterrenrestaurants zijn er genoeg in de buurt. De Kromme Watergang in Slijkplaat (Breskens), La Trinite in Sluis, Spetters in Breskens en Pure C, Blueness en Air Republic in Cadzand. Golfers kunnen terecht bij de chique golfclub te Oostburg.


Brugge (BE) en Gent (BE) liggen op korte afstand. Zeker Brugge is een bezoek waard. Prachtige musea en een rondvaart op de reien geven een prachtige kijk op het erfgoed.

Ook voor natuurliefhebbers genoeg te ontdekken, lopend of op de fiets, natuurgebied ‘het Zwin’, ‘de Zwarte Polder’, ‘de Blikken’ of de vele dijkjes.
Bijzonder leuk om naar of vanaf Cadzand te wandelen. Onderweg bevinden zich leuke strandpaviljoens voor een drankje of lunch. Bijvoorbeeld de Strandganger en de Boekanier.
De bus haalt u op of brengt u weg.
Kijk op www.badkoerier.nl voor alle evenementen mogelijkheden tijdens uw verblijf.