Foto 1: Vakantiehuis Zuidzandseweg 20A Cadzand Zeeland Foto 2: Vakantiehuis Zuidzandseweg 20A Cadzand Zeeland Foto 3: Vakantiehuis Zuidzandseweg 20A Cadzand Zeeland
Mooie authentieke boerenwoning gelegen op de gezellige familiecamping "de Wielewaal" te Cadzand. Temidden van een prachtig polderlandschap beleeft u de sfeer van vroeger.
De woning is gebouwd in 1866 en vanbinnen geheel gerenoveerd. De huiselijke boerderijsfeer is in de verschillende kamers terug te vinden. De keuken en de badkamer zijn in moderne stijl gebouwd. De woning heeft een ruime tuin, met volop zonmogelijkheden. Door het lage struikgewas heb je hier ook voldoende privacy en rust.
De (jonge) kinderen kunnen gebruik maken van de speelmogelijkheden op de camping zelf.
Dit geeft het ultieme vakantiegevoel.
Ook kan je de activiteiten bijwonen die op de camping worden georganiseerd, bijv. roofvogelshow.
De woning bevindt zich 2,5 KM af van het strand.
Op de zolder van de woning zijn verschillende attributen van vroeger uitgestald, als een soort klein museum.

Het huis is geschikt voor 6 personen. Er is een bedstede, kinderledikant, box en commode. Dekbedovertrekken en slopen zijn aanwezig. Er is een badkamer met ligbad op de zolderverdieping en een doucheruimte beneden. De woning beschikt over tv, vaatwasser, koelkast en combi-magnetron. U kunt gratis gebruik maken van internet en van de wasserette. Huisdieren en roken is binnen niet toegestaan.


Features
maximum number of persons: 6
Total size: 150 m²
size garden/terrace: 150 m²
size living room: 20 m²
number of bedrooms: 3
numbers of toilets: 2
number of bicycles: 0