Foto 1: Vakantiehuis Hogeweg 96, Elfenpad 9 Burgh-Haamstede Zeeland Foto 2: Vakantiehuis Hogeweg 96, Elfenpad 9 Burgh-Haamstede Zeeland Foto 3: Vakantiehuis Hogeweg 96, Elfenpad 9 Burgh-Haamstede Zeeland
Welkom in ons gezellig en compleet ingerichte vakantiehuis aan de rand van boswachterij Westerschouwen in Burgh-Haamstede!

Het huis met een zonnige omsloten tuin ligt aan de rand van het park Duinrand-Oost, op 10 minuten fietsen van de stranden en met directe toegang tot het mooie duingebied vol fiets- en wandelplezier.

De woonkamer heeft een houtkachel en is voorzien van een complete keuken met vaatwasser, 4-pitsgasfornuis, combi-magnetron, koelkast en servies, bestek en pannen. Er staat een televisie en eethoek met 6 stoelen. Via de schuifpui komt u in de fijne tuin met tuintafel, stoelen en schuurtje voor fietsen. Het hele huis wordt verwarmd met cv dus ook buiten het zomerseizoen kunt u er heerlijk genieten.

Op de begane grond bevindt zich 1 slaapkamer met een 2-persoonsbed. Naast de slaapkamer een moderne badkamer (met douche, wastafel en toilet). Op de eerste verdieping bevinden zich nog 2 slaapkamers, ieder met 2 één-persoonsbedden en wastafel. Daarnaast is er ook op deze verdieping een toilet. Traphekje aanwezig. Alle bedden zijn voorzien van dekbedden en kussens. Bedlinnen (dekbedovertrek, hoeslaken en kussensloop) en handdoeken dient u zelf meenemen.

Er is Wifi en huisdieren zijn toegestaan. Het is verboden te roken in het huis.

Er zijn 2 parkeerplaatsen beschikbaar bij het huis. Op het rustige parkje bevindt zich tevens een kleine speeltuin.

Wisseldag is vrijdag. Aankomst na 16:00 uur, vertrek uiterlijk 10:00 uur.


Features
maximum number of persons: 6
Total size: 100 m²
size garden/terrace: 175 m²
size living room: 33 m²
number of bedrooms: 3
numbers of toilets: 2
number of bicycles: 0