Foto 1: Vakantiehuis Hogeweg 24 Burgh-Haamstede Zeeland Foto 2: Vakantiehuis Hogeweg 24 Burgh-Haamstede Zeeland Foto 3: Vakantiehuis Hogeweg 24 Burgh-Haamstede Zeeland

Vlak bij het dorpje Burgh liggen de Zeepe duinen en de Boswachterij Westerschouwen. Hier kunt u als u van de natuur houdt prachtige wandelingen maken variŰrend van 5 tot 15 kilometer.

Als u van duiken houdt, kunt u uw hart ophalen. Bij het Grevelingenmeer zijn prachtige duiklocaties. Ook kunt u duiken in de Oosterschelde waarbij vooral de Zeelandbrug een geliefde duiklocatie is (let hierbij op de stroming en het getij!). In de omgeving zijn diverse duikcentra aanwezig waar u terecht kunt voor informatie en het boeken van gidsduiken.

U kunt ook prachtige fietstochten maken rond de Oosterschelde en natuurlijk op Schouwen-Duiveland. Hiervoor kunt u gebruik maken van het fietsknooppuntensysteem of het fietsroutenetwerk. Hiermee kunt u uw eigen fietsroute maken en zelf bepalen hoe lang deze wordt.

Houd u van het strand? Dan kunt u op diverse plaatsen aan de Schouwse kust genieten van het strand. Ook kunt u een dagje door brengen bij het Deltapark van Neeltje Jans.

Daarnaast biedt Zeeland diverse activiteiten waaronder kite- en windsurfen, zeilen, zweefvliegen, bezoeken van het klimbos, mountainbiken, tennissen, bowlen, bezoeken van een zwemparadijs en het beoefenen van vissport.

Tot slot zijn er diverse leuke plaatsen op maximaal 35 minuten rijden met de auto. Zo kunt u bijvoorbeeld gezellig winkelen in Zierikzee, Vlissingen, Goes en Middelburg. Daarnaast is het plaatsje Veere altijd een bezoekje waard.


Adres information of the letter
P.Verstraeten
Hogeweg 24
4328PC Burgh-Haamstede
Telefoon: 00 31 (0)111 652729