Foto 1: Vakantiehuis De Zandput 15 Zoutelande Zeeland Foto 2: Vakantiehuis De Zandput 15 Zoutelande Zeeland Foto 3: Vakantiehuis De Zandput 15 Zoutelande Zeeland

Naast recreëren op het prachtige strand kunt u in de omgeving heerlijk fietsen over het platteland of door de duinen. Wandelen kunt u over het strand of op de aangelegde natuurwandelpaden. Voor de golfliefhebbers is er een uitdagende 18-holes par 3 baan in Domburg. Kinderen en volwassenen gaan graag naar de mooie midgetgolfbaan vlakbij. Er zijn voldoende eetgelegenheden, winkels en bezienswaardigheden in de buurt (Zoutelande, Domburg, Westkapelle). In het hoogseizoen organiseert Zoutelande diverse activiteiten, waaronder ringsteken, jaarmarkten en activiteiten voor de kinderen.
Vlakbij liggen de steden Middelburg en Vlissingen. Hier kunt u winkelen, musea en bezienswaardigheden bezoeken (bijv. Mini Mundi en de Voetbalexperience). Vlissingen heeft een schitterende lange boulevard langs de Westerschelde. uw kinderen kunnen genieten van activiteiten in het Arsenaal. Voor de regenachtige dagen zijn er overdekte zwembaden in Vlissingen en Domburg en een grote bioscoop in Vlissingen. Het Deltapark Neeltje Jans is met de auto in 25 min. te bereiken.


Vermieter
E. van Groesen
Telefoon: 00 31 (0)6 55755764