Foto 1: Vakantiehuis De Zandput 86 Zoutelande Zeeland Foto 2: Vakantiehuis De Zandput 86 Zoutelande Zeeland Foto 3: Vakantiehuis De Zandput 86 Zoutelande Zeeland
Huisje Aan Zee is een unieke locatie aan de Zeeuwse kust voor ontspanning en inspiratie. Het strand, de duinen en de zee bieden u bijzondere recreatiemogelijkheden voor een onvergetelijke vakantie!

Huisje Aan Zee ligt op het rustige vakantiepark De Zandput op loopafstand van het strand en het dorp Zoutelande. Het is een vrijstaande bungalow, die in 2010 smaakvol is gerenoveerd. Vanwege de grote ramen heeft de woning een open karakter, waardoor de tuin en woonkamer in elkaar overlopen. U kunt gedurende alle seizoenen genieten van de woning (dubbelglas en vloerverwarming). Daarnaast is Huisje Aan Zee van alle gemakken voorzien voor een comfortabel verblijf. In de keuken staat voor de liefhebber een espresso-apparaat. Wel zelf uw favoriete espresso meenemen!
Bijzonder aan de woning is de ruime tuin, waarin het heerlijk toeven is. Tuinmeubilair en een barbecue zijn aanwezig. Voor een heerlijke fietstocht langs de duinen zijn er twee fietsen beschikbaar.

De Zeeuwse stranden behoren tot de mooiste stranden aan de Nederlandse kust. U kunt u via ons ook een strandhuisje aan het strand huren.

Onze missie is u een ontspannen en leuke vakantie te bieden, waaraan u fijne herinneringen overhoudt.


Eigenschaft
Maximale Personenanzahl: 4
Wohnfläche in qm: 45 m²
Grundstücksgröße: 300 m²
Wohnzimmer qm: 22 m²
Anzahl Schlafzimmer: 2
Anzahl Toiletten: 1
Anzahl Fahrräder: 2