Foto 1: Vakantiehuis Noordkerkepad 18 Westkapelle Zeeland Foto 2: Vakantiehuis Noordkerkepad 18 Westkapelle Zeeland Foto 3: Vakantiehuis Noordkerkepad 18 Westkapelle Zeeland
  Gästebuch    

Klaas en Anita (15-07-2020)
Hallo (toekomstige) gasten,

Door inlog-problemen kunnen we de bezettingslijst niet aanpassen. We hebben nog vrij vanaf 19 september. Augustus is niet meer vrij.
Sorry voor het ongemak.
Groeten Klaas en Anita

Hesselink (11-07-2020)
Wij gaan inmiddels voor de 4e keer naar Fam Houterman . Dikke prima , altijd alles goed voor elkaar . Top onderkomen , vriendelijke verhuurders !! Sterker nog , onze zoon gaat nu ook naar Houterman . Prima en #128077; en #127995; en #128077; en #127995;
Angèle Navest (09-05-2014)
We hebben een heerlijke vakantie gehad! En het hebben van zo'n fijne vakantiewoning was daar zeker debet aan en onze zwakke plek voor Westkapelle. Volgende meivakantie zijn we er zeker weer, en ook graag weer bij jullie!!!!!!
groetjes en bedankt ,
Fam. NAVEST uit Heerlen!!!!

fam hermans (03-01-2014)
we zijn in de week van 27-12-2013 tot 03-01-2014 en westkapelle geweest we waren met 6 pers dus hebben we het huisje gehuurd en ook de studio , het was geweldig de ontvangst de gastvrijheid alles onze jongste zoon zat in de studio met zijn vriendin en onz andere zoon met vriendin bij ons in het huisje zeker voor herhaling vatbaar ook voor onze kinderen en de vriendinnen tot de volgende keer
ria evers- bondewel (22-09-2013)
de herfstvakantie is weer in zicht en dat wordt dus zoals ieder jaar Westkapelle op walcheren. wij verheugen ons er ieder jaar op en mijn kleindochters tellen de dagen. vorig jaar zijn wij voor het eerst in jullie vakantiehuisje geweest en vonden het er zo leuk en centraal liggen in zo'n leuk straatje, de ontvangst met koffie en lekkernij was hartverwarmend.tot ziens dus op 14 oktober a.s.
Simon de Leeuw (23-08-2013)
Wij hebben zeer genoten van het vakantiehuisje met alles erop en eraan waaraan niets ontbrak. Alles was ook zeer schoon.Ook de vriendelijke ontvangst met koffie en koek sprak ons enorm aan. De ligging vlakbij het strand is ook ideaal en kunt er heerlijke wandelingen maken. Nou, familie Houterman, wij komen dus zeer zeker nog een keer bij julie terug. Kortom: wij hebben een TOPWEEK gehad bij jullie.
Groetend, Jan, José, Dorothea & Simon.

Ellie en Jan van Beek (09-06-2013)
Beste Klaas en Anita,

We hebben een prachtige mid-week doorgebracht in jullie leuke vakantiewoning. We voelden ons onmiddellijk "thuis" in jullie ruime, schone en verzorgde vakantiewoning. De woning ligt in een erg rustig straatje en toch dicht bij het centrum van Westkapelle en het strand. Kortom, een ideaal plekje om je vakantie door te brengen.

bianca & meriah (20-05-2010)
hey hey
wij hebben een super weekend gehad met super weer
harstikke aardige verhuurders!
en hele goede service!
wij wouden jullie nog even bedanken voor alles!
en tot d evolgende keer!
ps: echt een aanrader dit huisje!
groetjes bianca en meriah

Jeannette Holman (01-11-2009)
We hebben een geweldige vakantieweek gehad in dit huisje. Alles was aanwezig en was heel schoon. Voor de kinderen is het een paradijsje met de glijbaan, schommel en beestjes in de tuin en het strand vlakbij. We komen zeker nog een keer terug.
Klaas en Anita (28-05-2007)
We zijn er helemaal klaar voor onze zomerwoning is voor dit seizoen goed gekeurd.Volgende winter gaan we de keuken en de badkamer aan passen. Maar voor deze zomer ziet het er ook al leuk uit. We hebben er zin in.
Iedereen tot ziens in WESTKAPELLE

Anita en Klaas (11-02-2007)
Zoals jullie misschien wel zien zijn we nog volop bezig om het zomerhuis op te knappen. Als we weer wat verder zijn laten we jullie weer nieuwe foto's zien.
Wij verwelkomen jullie graag deze zomer voor een leuke vakantie.

Vriendelijke groeten
Klaas Anita Ylke en Jari

miranda (05-02-2007)
Zeker de moeite waard om hier een keertje te komen logeren. Zeker met kleine kinderen, leuke tuin met speeltoestel! Strand en bos op loopafstand.