Foto 1: Vakantiehuis Kanonweistraat 32 Domburg Zeeland Foto 2: Vakantiehuis Kanonweistraat 32 Domburg Zeeland Foto 3: Vakantiehuis Kanonweistraat 32 Domburg Zeeland

Het vakantiehuisje ligt in de Zeeuwse familiebadplaats Domburg, die er om bekend staat dat er altijd iets te beleven is.
In het seizoen is er de wekenlijkse toeristenmarkt, live muziek, verschillende activiteiten op het strand, de evenementen Jazz by the Sea en natuurlijk de schildersweek.
Op het mooie strand kunt u van de zee genieten. U kunt zich ook sportief uitleven: vliegeren, surfen, paardrijden, golfen.
Als de zon niet schijnt, kunt u het subtropisch zwembad ''de Parel", waar ook een sauna is, bezoeken. Daar kunt u ook squashen en bowlen.
Bent u hongerig na een stranddag? Dat is in Domburg zo opgelost! Er zijn verschillenden lunchcafé's, strandpaviljoens en restaurants met verschillenden specialiteiten en in verschillende prijsklassen.
Aan de rand van Domburg ligt een prachtig bos waar regelmatig herten gezien worden. Aan de rand van het bos ligt ook het kasteel "Westhove" waar ook het Zeeuws Biologisch Museum is.