Foto 1: Vakantiehuis Joossesweg 191 Westkapelle Zeeland Foto 2: Vakantiehuis Joossesweg 191 Westkapelle Zeeland Foto 3: Vakantiehuis Joossesweg 191 Westkapelle Zeeland

omgeving
Ferienwohnung Joossesweg - Foto's. Het vakantiehuis Joossesweg Westkapelle ligt vlakbij het strand. Mogelijkheden om te winkelen en lekker eten zijn te vinden in de nabijgelegen dorpen Zoutelande en Westkapelle.

In de regio zijn er veel historische steden en dorpen die een bezoek waard zijn. Middelburg en Vlissingen, op slechts 15 km afstand, nodigen u uit voor een stadswandeling. Hier vindt u talloze winkels, gezellige cafés en restaurants, maar ook musea en bioscopen. Het pittoreske stadje Veere ligt op 15 km afstand en is zeker een bezoek waard. Het "Deltapark Neeltje Jans" biedt tal van activiteiten voor jong en oud. Hier is alles dat deel uitmaakt van een vakantie aan de kust, een aquarium, een zeehondenshow, waterglijbanen en havencruises. Je kunt hier ook de beroemde deltawerken bezoeken, deze enorme barrières bewaken Nederland tegen de stormvloeden.


Vermieter
Frans Wielemaker
Telefoon: 00 31 (0)6 50223264