Foto 1: Vakantiehuis Klaassesweg 16B Zoutelande Zeeland Foto 2: Vakantiehuis Klaassesweg 16B Zoutelande Zeeland Foto 3: Vakantiehuis Klaassesweg 16B Zoutelande Zeeland
Vrijstaande vakantiewoning voor 6 tot 8 personen achter de duinen van Groot-Valkenisse (Biggekerke) tussen Dishoek en Zoutelande.

De bungalow (oppervlakte 175 m2) heeft een grote en omsloten tuin (1200 m2) met diverse borders, grasveld, terrassen, zandbak en kruidentuin. Het ontwerp van de goed onderhouden tuin biedt op ieder moment van de dag ruimte voor schaduw en zon.

De woning heeft een gezellige en ruime woonkamer met open haard, piano en geluidsapparatuur. De aansluitende open en in 2008 vernieuwde keuken is voorzien van de nodige en gebruikelijke apparatuur waaronder oven en vaatwasser. Wasmachine, magnetron en extra koelkast bevinden zich in berging/bijkeuken. Naast een badkamer met douche, wc en wastafel is er ook een douche aanwezig. In de aanpalende schuur bevinden zich onder meer bolderwagen, (kinder) fietsen en tuinmeubilair en barbecue. Voor kinderen zijn aparte stoeltjes, campingbedje, speelgoed en boeken beschikbaar. Plattegronden en kaarten inspireren volwassenen tot wandel- en fietstochten. De woning telt vier slaapkamers voor telkens twee personen waarvan een kleine kamer met stapelbed.

De nabije campings De Meerpaal en Groot-Valkenisse lenen zich goed voor diverse dagelijkse boodschappen en bieden speel- en eetgelegenheid. Strand en dorp liggen op loopafstand.

Een strandhuisje is in de zomer in de huur inbegrepen.
Huisdieren zijn niet toegelaten. De bungalow is rookvrij.
Bed-, bad- en keukenlinnen brengt u zelf mee.


Voorzieningen
Maximaal aantal personen: 8
Totale woonoppervlakte: 175 m²
Oppervlakte tuin/terras: 1200 m²
Grootte woonkamer: 45 m²
Aantal slaapkamers: 4
Aantal toiletten: 2
Aantal fietsen: 4