Foto 1: Vakantiehuis Joossesweg 97 Westkapelle Zeeland Foto 2: Vakantiehuis Joossesweg 97 Westkapelle Zeeland Foto 3: Vakantiehuis Joossesweg 97 Westkapelle Zeeland
Onze vakantiewoning aan de Zeeuwse kust ligt in een oase van rust en toch nabij de nodige voorzieningen en toeristische trekpleisters. De woning is gelegen aan de Joossesweg tussen Zoutelande en Westkapelle in Zeeland. De vakantiewoning ligt op slechts 400 meter van het strand, en is de ideale uitvalbasis voor uw fiets- of wandeltocht.

De vakantiewoning met mooi aangelegde (kindvriendelijke) tuin heeft alles om uw vakantie bij aankomst uitstekend te beginnen !!

Op dit moment werken wij aan de verbouwing van onze vakantiewoning. De werken zullen juni dit jaar zijn afgerond. Deze zomer wordt het dus nog meer genieten met meer comfort en ruimte in onze woning.

Wil je de verbouwing volgen ? Check dan regelmatig onze Facebook pagina : https://www.facebook.com/zonzienzakken.nl/ of website : www.zonzienzakken.nl

Het is mogelijk om ons strandhuisje en bedlinnen mee te reserveren. Er is een eigen parkeerplaats voor 2 auto´s, een groot grasveld, speelveldje met rubberen tegels, een ingegraven trampoline en er is een wip aanwezig. Er staat ook een barbeque in de tuin waar u tijdens uw verblijf gebruik van kan maken.

Prijzen tussen €700,- en €1195,- per week. (gratis wifi)

Voor meer info en boekingen kijk op www.zonzienzakken.nl


Voorzieningen
Maximaal aantal personen: 6
Totale woonoppervlakte: 60 m²
Oppervlakte tuin/terras: 856 m²
Grootte woonkamer: 0 m²
Aantal slaapkamers: 3
Aantal toiletten: 2
Aantal fietsen: 0
Gegevens verhuurder
zonzienzakken
Joossesweg 97
4361KK Westkapelle
Telefoon: 00 32 (0)4 99718489
Website: www.zonzienzakken.nl