Foto 1: Vakantiehuis D,arke 10a Westkapelle Zeeland Foto 2: Vakantiehuis D,arke 10a Westkapelle Zeeland Foto 3: Vakantiehuis D,arke 10a Westkapelle Zeeland

Westkapelle ligt op de punt van Walcheren en wordt omringd door het water van de Noordzee en de Westerschelde.
Van hieruit kunt u alle kanten op.
- Wilt u genieten van zon, zee en strand, dat op zo`n 150 meter van de vakantiewoning vandaan ligt en waarbij u kunt kiezen voor het eigen knusse strandje van Westkapelle ofwel voor het grotere strand wat helemaal doorloopt tot aan Vlissingen?
- Zoekt u meer de rust van de bossen in de omgeving van Westkapelle ofwel ontdekt u liever de andere natuurgebieden op Walcheren?
- Wilt u een lekker dagje genieten in een van de nabijgelegen plaatsen als Domburg, Zoutelande, Middelburg of Vlissingen?
- Of wilt u er lekker een dagje met de fiets op uit om zo vanuit de verschillende fietsroutes de omgeving te ontdekken?

Het kan hier allemaal! En nog veel meer!

En als u dan na een heerlijk dagje nog even wilt nagenieten dan kan dat op een van de vele terrasjes, in het dorp of op het strand. Ook kunt u zich culinair laten verwennen bij een van de vele restaurants. Er is voor ieder wat wils.
Ook in het dorp zelf valt genoeg te beleven. De 2 vuurtorens en het Polderhuis zijn zeker de moeite van een bezoekje waard. Daarnaast worden er door het hele jaar diverse evenementen georganiseerd.

En mocht u gewoon willen genieten van de rust, de ruimte en de stilte, dan vindt u dat gewoon in uw eigen achtertuintje.

Kortom Westkapelle is genieten. Ontdek het zelf!