Foto 1: Vakantiehuis Badhuisstraat 186 Vlissingen Zeeland Foto 2: Vakantiehuis Badhuisstraat 186 Vlissingen Zeeland Foto 3: Vakantiehuis Badhuisstraat 186 Vlissingen Zeeland
100 m van het strand in Vlissingen, 1-3 pers. appartement en studio met terras.Wanneer u voor uw vakantie in Zeeland een perfecte locatie zoekt, bent u hier aan het juiste adres. In Villa de Ophir vindt u een comfortabel en net ingericht 2 kamer appartement voor 1 -3 personen en een studio voor 1-2 personen.

De villa is gelegen in een parkachtige omgeving, direct achter de boulevard. U bent slechts 100 meter verwijderd van het badstrand. Net zo dichtbij als de gezellige terrasjes op de boulevard. Op 10 minuten loopafstand bevindt zich het winkelcentrum van Vlissingen. Wanneer u in de tegenovergestelde richting wandelt, bent u zo in bos en duin. Tevens is er achter de villa een mooi aangelegd park. Uw vakantieadres is makkelijk bereikbaar en parkeren is gratis.

In de tuin bevindt zich een eigen terras, waar u heerlijk buiten kunt zitten. Ook is er een afgesloten fietsenstalling. De ingang naar het appartement vindt u aan de zijkant van de villa.

Het APPARTEMENT bevindt zich op de eerste verdieping. Vanuit de woonkamer aan de voorkant kijkt u op de Leeuwetrap, die naar het strand leidt. En als de wind gaat liggen kunt u zelfs de branding horen. De woonkamer heeft een open keuken.

In de grote slaapkamer aan de achterkant is er naast twee eenpersoons bedden een vrolijke hoogslaper. De bedden zijn opgemaakt. Daarnaast vindt u een werktafel met vaste internetaansluiting en WIFI.
Badkamer met douche en toilet. In de ruime hal tussen de woon- en slaapkamer is er een tweede toilet aanwezig.


De STUDIO voor 1-2 personen bevind zich op de tweede verdieping aan de achterkant van de villa met uitzicht op het park. Dit betreft een gezellige eenkamerwoning van 30m▓, met keuken, eettafel, zithoek, bed en werktafel met vaste internetaansluiting.
Badkamer met douche en toilet

De keukens van zowel het appartement als de studio zijn goed uitgerust.
Wasmachine, droger, stofzuiger, strijkijzer, strijkplank en f÷hn zijn aanwezig.
Even als handdoeken, wc-papier, een keukenrol, afwasmiddel en borstel, theedoeken, vuilniszakken, zout, peper, koffie en thee. Tevens is er overal gratis WIFI.

Op de dag van vertrek hoeft u het appartement/studio niet eerst schoon te maken, dat wordt voor u gedaan. Zodoende komt u volledig uitgerust na uw vakantie weer thuis.


Roken en huisdieren worden in het appartement niet toegestaan.


Voorzieningen
Maximaal aantal personen: 3
Totale woonoppervlakte: 45 m²
Oppervlakte tuin/terras: 100 m²
Grootte woonkamer: 18 m²
Aantal slaapkamers: 1
Aantal toiletten: 2
Aantal fietsen: 0