Foto 1: Vakantiehuis Noordzeelaan 92 Scharendijke Zeeland Foto 2: Vakantiehuis Noordzeelaan 92 Scharendijke Zeeland Foto 3: Vakantiehuis Noordzeelaan 92 Scharendijke Zeeland
Het vakantiehuis voor 6 personen in Zeeland Village villapark direkt aan het Grevelingenmeer en niet ver van de Noordzee is een niet-rokers huis met Wi-Fi.

Dit huis, gebouwd in 1995, wordt permanent up-to-date gebracht. Het heeft in de eerste hele verdieping een nieuwe houten parketvloer. Er zijn 3 slaapkamers; 1 dubbel, 1 enkele slaapkamer en ruimte voor een kinderbedje, dat met één handgreep opgebouwd kan worden. + 1 slaapkamer met bureau. Beneden vindt u een badkamer met douche, sauna, wastafel en een apart toilet. Daarnaast is er een slaapkamer met 2 bedden. De ruime woonkamer is voorzien van comfortabele meubelen en heeft een nieuwe open keuken. De grote schuifdeuren en ramen laten veel natuurlijk licht binnen. Vanuit hier heeft U toegang tot twee zonnige terrassen gericht op het zuid / westen. Het grasveld is omgeven met vele grote struiken en heggen, zodat u ongestoord, zonder inkijk van buren, van de tuin genieten kunt. De televisie in de woonkamer biedt alle belangrijke tv-programma's.
Een tweede TV is boven in de slaapkamer aanwezig.
zie ook: www.ferienhaus-noordzee.de


Voorzieningen
Maximaal aantal personen: 6
Totale woonoppervlakte: 115 m²
Oppervlakte tuin/terras: 550 m²
Grootte woonkamer: 45 m²
Aantal slaapkamers: 4
Aantal toiletten: 2
Aantal fietsen: 4