Foto 1: Vakantiehuis Grevelingenhof 18 Scharendijke Zeeland Foto 2: Vakantiehuis Grevelingenhof 18 Scharendijke Zeeland Foto 3: Vakantiehuis Grevelingenhof 18 Scharendijke Zeeland
Licht en vriendelijk ingericht vakantiehuis voor maximaal 6 personen plus baby('s). Kinderen, watersportliefhebbers & honden zijn welkom.

Op de begane grond is er een grote, open woon-, eet- en keukenruimte met ramen van vloer tot plafond en twee terrassen. Daarnaast is er een douche & bad op de begane grond, evenals een apart toilet.
U vindt er een gezellige zithoek met Smart-TV, een eettafel en aangrenzend de keukenhoek met inductiekookplaat, vaatwasser, koelkast en combi-magnetron. In de bijkeuken vindt u een wasmachine en een vriezer.

Boven zijn er vier slaapkamers en een toilet. Twee slaapkamers hebben dakkapellen en een 1.80 m of 1.60 m breed tweepersoonsbed. In een 3e slaapkamer staan twee 0,80 m eenpersoonsbedden. In een vierde kleine kamer is er een reisbedje en een aankleedtafel.

De tuin biedt privacy en is zonnig. Terrassen bieden verschillende zon/schaduw situaties. De tuin is omheind, kind- en diervriendelijk.
In een van buitenaf toegankelijke berging zijn uw strandartikelen of fietsen veilig en droog.
Een andere kamer die van buitenaf toegankelijk is, is ontworpen als een natte ruimte en biedt opbergmogelijkheden voor duik-, surf- of zeiluitrusting.


Voorzieningen
Maximaal aantal personen: 6
Totale woonoppervlakte: 95 m²
Oppervlakte tuin/terras: 450 m²
Grootte woonkamer: 0 m²
Aantal slaapkamers: 4
Aantal toiletten: 2
Aantal fietsen: 0
Gegevens verhuurder
Tatjana & Stephan Draese
Telefoon: 00 49 (0)172 2712744