Foto 1: Vakantiehuis Oude Moolweg 26-18 Renesse Zeeland Foto 2: Vakantiehuis Oude Moolweg 26-18 Renesse Zeeland Foto 3: Vakantiehuis Oude Moolweg 26-18 Renesse Zeeland
Hartelijk welkom! Onze 'Kastanje' is een sfeervolle, vrijstaande, privé vakantiebungalow voor 2 personen in Renesse aan Zee. Gezellig, praktisch en comfortabel ingericht, op loopafstand van dorp en strand. Uw hond is welkom! De groen omzoomde tuin is omheind. Gratis WIFI is aanwezig.

De 'Kastanje' staat op een klein, rustig & groen park van privé eigenaren verscholen in de mooie bungalowwijk pal achter de duinen. Er zijn geen centrale voorzieningen. Er staan 2 fietsen, gratis voor u klaar.

In de zomermaanden staan de ligbedden, tuinstoelen en picknicktafel gereed. Kussens en tafelkleden zijn aanwezig.
Tijdens de wintermaanden kunt u ook de kleine houtkachel stoken. De basis keukenspullen (schoonmaak middelen, keuken- en toiletpapier en plastic folies) zijn aanwezig, evenals het bedlinnen.

Binnen of buiten de Kastanje verblijven? Binnen is het gezellig koken rond het 5 pits brede roestvrijstalen fornuis, met grote oven. Keukenmachine, bakblikken en hulpapparatuur zijn aanwezig. Buiten met de BBQ rond de picknick tafel is het ook gezellig te maken. Ruim voldoende servies.

Bel of mail voor meer informatie.
Wij beheren de vakantiewoning zelf en maken het graag gezellig voor u. Laat u verrassen!

Familie Kalis
Zie ook zeelandkastanje.nl


Voorzieningen
Maximaal aantal personen: 2
Totale woonoppervlakte: 70 m²
Oppervlakte tuin/terras: 425 m²
Grootte woonkamer: 46 m²
Aantal slaapkamers: 2
Aantal toiletten: 1
Aantal fietsen: 2