Foto 1: Vakantiehuis Hoogenboomlaan 42 Renesse Zeeland Foto 2: Vakantiehuis Hoogenboomlaan 42 Renesse Zeeland Foto 3: Vakantiehuis Hoogenboomlaan 42 Renesse Zeeland
Naar het buitenland om het vakantiegevoel te hebben?

Onze prachtige lodge staat op Camping de Julianahoeve in Renesse. Deze plek is een echte familiecamping voor jong en oud. Op 5 minuten loopafstand sta je met je enkels in de branding van de zee.

Voor de liefhebbers van rust is deze plek eveneens ideaal. Je kunt de auto gemakkelijk voor de deur parkeren en heerlijk genieten van de zon. In onze tuin zit je prima in onze loungeset afgeschermd van de overige camping bezoekers.

Voor een strandwandeling ben je zo op het strand en drink je een drankje op het gezellige terras van strandtent ZZW. Het centrum van Renesse ligt op nog geen 10 minuten fietsafstand.

De camping zelf is een begrip in Zeeland en staat zeer hoog aangeschreven. Voor het seizoen 2019 is men alweer druk bezig met een nieuw restaurant en foodcourt.

De camping wordt fantastisch onderhouden en er is een actief entertainment team voor de jeugd in alle leeftijdsklassen. In het hoogseizoen is er bijna dagelijks wat leuks te beleven op het centrale plein. Mocht het weer even tegen zitten, dan kun je lekker zwemmen in het grote binnenzwembad of afkoelen in het spraypark. Geen zin om te koken? Op de camping is een restaurant en snackbar aanwezig. Kijk even op de website voor alle faciliteiten. www.julianahoeve.nl

Onze lodge is zeer compleet en centraal geplaatst op de camping, beter kun je niet zitten! De lodge heeft een ruime tuin met omheining, ideaal voor kleine kinderen. In ons tuinhuisje staat een bolderkar en speelgoed voor op het strand. Ook staan er 2 comfortabele uitklapbedjes.

In de lodge zelf ontbreekt het je aan niets.. Smart-TV (Met Netflix), eigen wifi netwerk, vaatwasser, koelkast, magnetron-oven. In de lodge is een aparte WC, badkamer met douche en 2 slaapkamers.

Meer informatie kunt u vinden op onze website www.lodgeaanzee.nl


Voorzieningen
Maximaal aantal personen: 4
Totale woonoppervlakte: 55 m²
Oppervlakte tuin/terras: 30 m²
Grootte woonkamer: 18 m²
Aantal slaapkamers: 2
Aantal toiletten: 1
Aantal fietsen: 2