Foto 1: Vakantiehuis Bongerd 35 Renesse Zeeland Foto 2: Vakantiehuis Bongerd 35 Renesse Zeeland Foto 3: Vakantiehuis Bongerd 35 Renesse Zeeland
Prachtige volledig vrij midden in de natuur gelegen familie-bungalow in natuurgebied de Vroongronden op een unieke locatie. Er lopen koeien en herten en pony's door het natuurgebied waar u vrij zicht op heeft. Door de ontwikkeling van het natuurgebied zijn er steeds meer (roof)vogels en ander wild.

De bungalow ligt tussen het strand en het dorp Renesse. Beiden op loopafstand. Richting de enorm brede stranden geniet u van de duinen. In zee ziet u regelmatig nieuwsgierige zeehonden. Rust op het park is opvallend, gezinnen zijn uiterst welkom.

Grote dubbele schommel in de tuin. Open keuken, een open haard en een enorme tuin. Er is 1 parkeerplaats bij de bungalow. Grote stenen BBQ aanwezig. In de bungalow is plaats voor 4 personen. Dekbedden en kussens zijn aanwezig. Beddengoed en handdoeken zelf meenemen.

Geen huisdieren, niet roken.

Voor de (elektrische) fietsers volop genieten, fietsen door de duinen en vlak langs de stranden. Iets drinken en of eten in de omringende dorpjes.

Gratis Internet via WIFI.

Indeling: hal met garderobe, CV wasmachine, nieuw gerenoveerde badkamer (mrt 2017) met douche en toilet, wastafel.Woonkamer open haard, grote schuifpui naar terras, open keuken, 3 slaapkamers: 1 opklapbed 1.30 x 1.90 m, 1 tweepersoonsbed 1.40 x 2.00 m, 1 stapelbed 2 x 90 x 2.00 m. Meer informatie: neem svp contact met ons op.

Prijsindicatie
Hoogseizoen & Nederlandse en Duitse vakanties 750, - per week
Laagseizoen 500,- per week

Schoonmaak 65,-
Borg 100,-


Voorzieningen
Maximaal aantal personen: 4
Totale woonoppervlakte: 0 m²
Oppervlakte tuin/terras: 400 m²
Grootte woonkamer: 22 m²
Aantal slaapkamers: 3
Aantal toiletten: 1
Aantal fietsen: 0
Gegevens verhuurder
P.W. Westerveld
Telefoon: 00 31 (0)6 51483040
Website: http://www.zeelandhome.nl/Vakantiehuis/677